Traian Berbeceanu, răsplătit de comunitate

04 berbeceanu 2Comisarul şef Traian Berbeceanu a fost întâmpinat cu aplauze, sâmbătă, 9 iulie, la întâlnirea din Piaţa Victoriei din Deva. Poliţistul a fost protagonistul campaniei „Premianţii fără Premii”, menită să îi răsplătească simbolic pe cei care prin munca lor pot fi consideraţi modele de urmat pentru comunitate.
Evenimentul a adunat aproape 200 de persoane, dornice să-l cunoască şi să-i arate aprecierea pentru activitatea sa, printre cei prezenţi numărându-se şi colegii săi poliţişti. „Vă mulţumesc pentru acest eveniment care mă onorează. Consider că nu este un premiu al meu, ci al echipei mele, al colegilor mei şi al dumneavoastră. M-am născut în Deva, am crescut şi am fost educat în Deva, iar aici a fost în principal locul în care mi-am desfăşurat activitatea şi pentru care şi eu, şi echipa mea am făcut tot ce ne-a stat în putere să asigurăm un climat liniştit şi bun, în care să ne creştem copiii”, a spus Traian Berbeceanu.
Premiul i-a fost înmânat de Marian Godină, poliţistul de la Braşov, ajuns celebru datorită cărţii sale în care descrie cu umor activitatea de poliţist. Premiul de recunoştinţă acordat de organizatorii campaniei „Premianţii fără Premii” vine în contextul în care fostul şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost găsit nevinovat de către instanţa de fond într-un dosar în care anchetatorii săi au fost condamnaţi. (N.Bumbac)

5 comentarii la „Traian Berbeceanu, răsplătit de comunitate

 • 10 iulie 2016 la 22:48
  Permalink

  Huoooooo. Niste copii de banigata. Niste pilosi. Au obtinut totul cu ajutorul parintilor. Rusineeeee.

 • 11 iulie 2016 la 8:46
  Permalink

  margica,uite asa se intampla cand exagerezi cu fumatul ierbii.Culca-te la loc,idiotule.

 • 11 iulie 2016 la 14:08
  Permalink

  Uite asa ajung niste nemernici, ca acest militian, sa fie modele pentru o turma de oi, cu creierul spalat…….

 • 14 iulie 2016 la 1:52
  Permalink

  Bai lute… si margica…
  Voi sunteti niste copii din flori crescuti ca iarba pe plaiuri mioritice fara nici un orizont si fara vreun tel. Pramatii

 • 14 iulie 2016 la 8:49
  Permalink

  Pt aschie si dragovici: esti un prost si un pupincurist. Sa-mi s..i p..a si tu si mata. Si eu si Lute am spus adevarul. Asta e realitatea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare