Traian Berbeceanu este noul administrator public al Devei

Sorina Popa

Surpriză ieri la Primăria Deva! Nu, nu este vorba de alte percheziţii. Primarul reşedinţei de judeţ, Florin Oancea, a susţinut o conferinţă de presă, avându-l alături pe Traian Berbeceanu, colegul său de partid. Astfel, Oancea a anunţat că de ieri, fostul prefect al Capitalei va fi administratorul public al municipiului.

 

Investiţii de 100 milioane de euro
Primarul a declarat că experienţa lui Traian Berbeceanu va fi de folos administraţiei locale, noul manager public urmând să răspundă, între altele, de realizarea proiectelor de investiţii, Poliţia Locală, Direcţia de Asistenţă Socială şi Direcţia de Fonduri Europene.
„Avem proiecte pe care vom începe să le im­plementăm din primăvara acestui an, vom continua procedurile de licitaţie pentru lucrările con­tractate pe fonduri europene şi guver­na­mentale şi, după aprobarea bugetului pe 2021, în aprilie, investiţii finanţate din bugetul local. Suma depăşeşte 100 de milioane de euro. Sunt zeci de astfel de proiecte şi dorinţa mea este ca toate aceste proiecte, pentru care avem asigurată inte­gral sursa de finanţare, să le ducem la bun sfârşit într-o perioadă cât mai scurtă”, a declarat primarul municipiului Deva.
El a menţionat că în acest an Primăria Deva va de­pune la ADR Vest alte câteva zeci de proiecte, în va­loare de peste 100 de milioane de euro, pentru a fi finanţate pe noul exerciţiu financiar al Uniunii Europene.
La rândul său, nou manager public a arătat că pe lista sa de priorităţi vor sta măsurile de limitare a răspândirii noului coronavirus şi deschiderea unor noi centre de vaccinare în municipiul Deva, în paralel cu eficientizarea activităţii instituţiei.

 

„Le voi trata cu seriozitate”
„Sunt încântat şi emoţionat să fiu iarăşi alături de domniile voastre. Sunt încântat că am revenit în oraşul în care m-am născut, am crescut şi m-am format profesional, unde am performat şi cred că a venit momentul să dau înapoi Devei şi devenilor măcar o mică parte din ceea ce mi-au dat timp de 50 de ani. Îi mulţumesc prietenului şi colegului meu Florin Oancea pentru încrederea pe care mi-a acordat-o, pentru încrederea cu care m-a investit. Sunt convins că împreună vom face lucruri bune pentru deveni.În perioada imediat următoare voi cere colegilor din primărie să mă pună la curent cu proiectele aflate în derulare, cu stadiul acestora, şi mă voi implica activ şi cu multă determinare în realizarea lor. Toate atribuţiile pe care le voi avea repartizate de către domnul primar le voi trata cu seriozitate, voi face evaluarea acelor compar­ti­mente şi voi veni cu propuneri de eficientizare a activităţii”, a declarat Traian Berbeceanu, noul administrator public al reşedinţei de judeţ.

5 comentarii la „Traian Berbeceanu este noul administrator public al Devei

 • 5 aprilie 2021 la 22:12
  Permalink

  Tu ori esti nebun ba oancea ori esti chiar pupincuristul lui iohanis si orban. Cum sa pui un penal intr-o functie publica ba ?!!! OMU E UN INTERLOP CU FATA DE TIGAN. CE STIE ASTA MA DESPRE AD-TIE ? NIMIC. E UN MINCINIS ORDINAR CA SI TINE. JIGODII CE SINTERI. IMI ESTE GREATA DE O ASA CLASA POLITICA MIZERABILA.

 • 6 aprilie 2021 la 5:57
  Permalink

  Oancea nu e cel care si a trimis șoferul la examen în locul lui?
  Pai asta nu e furt?Nu e fapta penala?

 • 6 aprilie 2021 la 11:17
  Permalink

  Daca a fost in stare sa mearga la spital sa aplude si sa spuna medicilor ca “sunt eroi”, dupa ce i-a arestat??!!!!

 • 6 aprilie 2021 la 16:42
  Permalink

  Putoarea asta ia 20.000 ron salar intr-un oras unde murim de foame , cat va mai suporta lumea infectilor

 • 7 aprilie 2021 la 10:40
  Permalink

  :))))) dati functie neaparat la Berbec ,:))) oriunde numai sa.daca si el ceva , este ca o papagal , il iau si il muta de colo , colo numai sa taca din gura , si daca se poate sa nu mearga la parnaie , sa vada instanta ca el este model… dar nu a facut nimic in nici o functie , ca militian se stie , arestari fara probe pe repede inainte… mai lasatine

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
În arest pentru 30 de zile

Magistraţii Curţii de Apel Alba au respins, ieri, contestaţiile celor trei angajaţi implicaţi în “Dosarul acuzaţiilor de corupţie la Primăria

Bulina albă

Tiberiu Claudiu Bârstan, liderul AUR Hunedoara Pentru că, deşi nu are o susţinere foarte mare, continuă să organizeze proteste împotriva

Bulina neagră

Gabriela Radu, fostă angajată a unei bănci din Brad Pentru că a fost condamnată de prima instanţă la 3 ani

Închide