Traian Băsescu vine la Deva pentru lansarea candidaţilor PMP

31 martie 2016 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

05 brate basescuPreşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, se va afla într-o vizită fulger, duminică 3 aprilie, la Deva.
Fostul şef al statului vine la prezentarea candidaţilor pentru alegerile locale din partea PMP Hunedoara, eveniment care va avea loc la Teatrul de Artă din Deva, începând cu ora 11. Ieri, pregătirile pentru vizita fostului şef al statului erau în toi, fiind făcute verificări în clădirea teatrului devean, de către cei de la Serviciul de Protecţie şi Pază.
„Avem confirmarea că va veni la Deva duminică, domnia sa având programate mai multe lansări de candidaţi în judeţele din zonă. Durata vizitei va fi în funcţie de timpul pe care-l va avea la dispoziţie. Noi sperăm că va reveni în campania electorală de la alegerile locale”, a afirmat Mihaela Brate (foto, în stânga), preşedintele PMP Hunedoara. Potrivit aceleiaşi surse, organizaţia judeţeană pe care o conduce are stabiliţi candidaţii pentru 50 din 69 de localităţi din judeţ. Întrebată dacă va candida pentru Primăria Deva, Mihaela Brate a spus că se pregăteşte în acest sens, dar că este dispusă, chiar şi în ultimul moment, să cedeze locul pentru orice alt candidat care vine cu un proiect mai bun. (N.Bumbac)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ion spune:

    Cu oua proaspete e voie?

  2. Ali Baba spune:

    Doar clocite de 2 luni.
    Nu pot sa cred ca vine chioru la Deva.
    O MUTARE FULGER LA DORIN GLIGOR, VA MERE SA-L BALEASCA CHIORU.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Demisia lui Nelu Ardelean, aprobată în Consiliul Judeţean

Aşa cum era de aşteptat, după ce miercuri, Nelu Ardelean, directorul Teatrului de Artă Deva, şi-a înaintat demisia de la...

Furtună într-un pahar cu apă la PNL Vulcan

Pe lista candidaţilor care se vor bate pentru a obţine fotoliul de primar al municipiului Vulcan s-ar putea să mai...

Sport weekend

Futsal / Liga I, etapa a 24-a: mâine, 2 aprilie, Clujana Cluj-Napoca - Futsal Klub Odorheiu Secuiesc; United Galaţi -...

Închide