Tragedie în familia unui poliţist devean

3 februarie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Eveniment

Adriana Năstase

Durere fără margini în familia Vonu, din municipiul Deva, după ce două femei, mamă şi fiică, una de 63 de ani şi cealaltă de 43 de ani, au murit, vineri, în casa lor de pe Strada Viilor, asfixiate cu monoxid de carbon. Însă, ancheta va stabili cu certitudine ce s-a întâmplat cu femeile.
Este vorba despre mama şi sora unui poliţist, comisarul Dacian Vonu, de la Serviciul Investigaţii Criminale al IPJ Hunedoara, un poliţist cu o carieră de excepţie, desemnat de mai multe ori poliţistul hunedorean al anului.
Cele două femei au fost descoperite, fără suflare, în casa lor, de către o rudă, care a venit la ele acasă, după ce femeia mai în vârstă nu a răspuns la telefon, deşi fusese sunată de foarte multe ori.
Femeia de 43 de ani, Vonu Daciana (foto), era profesoară de Religie la Colegiul Naţional Decebal din Deva şi era foarte iubită atât de elevi, cât şi de colegi. Ea nu a mers vineri, 1 februarie 2019 la şcoală, dar nimeni nu s-a împacientat, pentru că elevii au intrat în vacanţă cu câteva zile mai devreme decât era programat, din cauza epidemiei de gripă. Daciana Vonu activa şi în Corul Anastasis.
Colegii şi prietenii au transmis numeroase mesaje de condoleanţe, inclusiv pe reţelele de socializare, familiei şi rudelor îndurerate de dispariţia tragică a celor două femei.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Marcel spune:

    Cele doua femei au fost niște persoane deosebite. Călin Vonu la fel, dar fratele lui, Dacian e o jigodie și un gunoi. Un sifon la SIPI. A făcut mult rău unor oameni care nu meritau acest lucru. Dumnezeu nu bate cu bita.

  2. Liviu Gabor spune:

    Papagalul ala de VONU Dacian e un polițist de doi bani. L-au ajuns blestemele.

  3. David spune:

    Tu trebuia sa fii în locu lu mata vonule.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tricolorii U17, testaţi fizic înainte de plecarea la turneul din Spania

Reuniţi la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, înaintea turneului amical pe care-l vor disputa în Spania, în perioada...

Comemorare Michael Klein

Primăria municipiului Hunedoara şi Asociaţia Suporterilor Corvinişti au organizat sâmbătă ceremonia de comemorare a fotbalistului-simbol al Hunedoarei, Michael Klein, cel...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT: VIAŢA, O CĂLĂTORIE SUBLIMĂ (4)

Astăzi vom vorbi despre MĂŞTI Valentina Mureşan Iată un subiect despre care am putea vorbi câteva ediţii bune. Însă voi...

Închide