Traficul rutier pe Transalpina a fost închis

18 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Traficul rutier pe Transalpina a fost închis, începând de ieri, duminică, dimineaţa, între Rânca şi Obârşia Lotrului, din cauza vremii nefavorabile, cu ninsoare şi viscol.
Decizia închiderii circulaţiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 76 C, a fost luată de CNAIR şi Poliţia Rutieră. Sâmbătă, angajaţii districtului Rânca au intervenit pe Transalpina, pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, cu utilaje, dar şi cu material antiderapant. Începând de marţi, 20 octombrie, circulaţia rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 76 C, între km 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă) şi DN 67C – între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).
Măsura închiderii circulaţiei rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

George Cosmin Titiş, individ de 31 de ani, din Lupeni Pentru că a fost condamnat pentru omor cu premeditare, la...

Discuţii pentru înfiinţarea Companiei Energetice Valea Jiului

Maximilian Gânju La discuţiile purtate cu liderii minerilor şi energeticienilor din Valea Jiului a participat şi secretarul de stat în...

Direcţia de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva are propriul site

Direcţia Publică Locală de Evidenţa Per­soanelor şi Stare Civilă Deva şi-a lansat propriul site – www.evp-deva.ro, din dorinţa de îmbună­tăţire...

Închide