Traficanţii de droguri rămân în arest

Membrii grupării de traficanţi de droguri din judeţul Alba, destructurată în octombrie anul trecut, rămân în arest. Magistraţii Tribunalului Hunedoara au cerut ieri efectuarea referatelor de evaluare a celor patru inculpaţi.
Este vorba despre Dumitru Ruja, Silviu Nergheş, Ovidiu Mănescu şi Nicolae Moga, care împreună cu un alt bărbat, făceau trafic de droguri aduse din Spania. Gruparea vindea stupefiantele atât pe raza judeţului Alba, cât şi în judeţul Hunedoara, iar ofiţerii i-au prins în flagrant, în octombrie anul trecut, pe doi dintre traficanţi, în timp ce încercau să vândă şapte plăci de câte 100 de grame de haşiş în parcarea unui motel de pe DN 7. Ulterior, s-a stabilit că în perioada august – septembrie 2011, gruparea a reuşit să vândă un kilogram de haşiş şi 10 grame de cocaină, în valoare totală de 12.000 de euro. „La termenul de astăzi (n.r. ieri), instanţa a dispus amânarea judecatei pentru data de 1 februarie, în vederea efectuării referatelor de evaluare a inculpaţilor“, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.
Cel de-al cincilea membru al grupării este Nicolae Mănescu, fratele lui Ovidiu Mănescu, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare în lipsă, pe 30 de zile, întrucât este plecat în Spania. (C. Ghenea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.