Traficanţi de droguri, prinşi

03 descindere mascati

Nicoleta Popa

Un număr de 14 hunedoreni au fost  identificaţi, ieri, de către poliţiştii de la Crimă Organizată Hunedoara, fiind cercetaţi pentru trafic de droguri de risc, respectiv marijuana şi haşiş.
„Persoanele identificate au între 20 şi 30 de ani. În Simeria, traficanţii acţionau în zona gării şi vindeau droguri cumpărate din Spania. În Hunedoara şi Deva, acţionau îndeosebi în locuri retrase, iar drogurile pe care le vindeau provin din Italia şi Spania. Ei comercializau gramul de marijuana şi haşiş cu 50 de lei. De exemplu, la o percheziţie au fost găsite 20 de doze porţionate, pregătite pentru vânzare”, a declarat inspectorul principal Lucian Năboiu, şeful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Hunedoara.
La percheziţii efectuate s-au descoperit diferite sume de bani, provenite din traficul de droguri, minicântare electronice de mare precizie, utilizate la porţionarea stupefiantelor, dispozitive artizanale pentru consum şi resturi ale unor ţigări confecţionate artizanal. Au fost descoperite, de asemenea, diferite substanţe care par a aparţine genului canabis, fiind vorba de marijuana şi haşiş, şi care au fost trimise la laborator, pentru expertizare.

Au recidivat
O parte dintre persoanele identificate au fost cercetate în stare de arest preventiv, pentru trafic de haşiş în Dosarul „Tsunami”, instrumentat în 2008, iar după ce instanţa de judecată a dispus eliberarea lor, au fost din nou ridicate de către poliţişti, pentru trafic de droguri de risc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.