Actualitate

Traficanți de droguri din județ, săltați de polițiști

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au descins recent în 30 de locații, la mai mulți traficanți de droguri din județul Hunedoara. Potrivit anchetatorilor, aceștia vindeau substanțele interzise inclusiv minorilor. Activitatea traficanților s-ar fi desfășurat în municipiul Hunedoara, dar și în localitățile învecinate.

 

Gratuit, ca să se obișnuiască

Au fost confiscate 17 kilograme de canabis și 1,3 kilograme de rezină de canabis. La percheziții, anchetatorii au descoperit alte sute de grame de droguri.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022-2023, persoanele ar fi comercializat și oferit, cu titlu gratuit, droguri de risc și mare risc, (canabis, 3-CMC, cunoscut drept cristal, MDMB-4en-PINACA,), precum și substanțe psihoactive (2-MMC, ADB-Butinaca), către consumatori (inclusiv minori) din municipiul Hunedoara și localitățile învecinate. Astfel, au fost puse în aplicare 30 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara, fiind descoperite și ridicate aproximativ 400 de grame de substanță solidă (cristal), 150 de grame de canabis, 10 grame rezină de canabis, 140 de grame de substanță vegetală( substanță cu efect psihoactiv), 5 cântare electronice, 13 telefoane mobile, 11 dispozitive pentru mărunțit, bunuri folosite la ambalarea și consumul de droguri, 16.830 de lei și 5.115 euro, precum și alte mijloace de probă. De asemenea, pe parcursul cercetărilor efectuate în cauză, au fost confiscate 17,6 kilograme de canabis, 1,3 kilograme rezină de canabis (hașiș) și peste 20 de grame de noi substanțe psihoactive”, a anunțat Poliția Română.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura