ActualitateFlash

Traficant de droguri, prins în flagrant

03 droguri

Nicoleta Popa

 Unul dintre cei mai importanţi dealeri stradali de droguri din municipiul Hunedoara a fost prins de către poliţiştii de la Crimă Organizată Hunedoara, în timp ce vindea mai multe doze de haşiş unui cunoscut.
Asupra lui Alin Laurenţiu Hanganu, de 31 de ani din Hunedoara, poliţiştii au mai găsit două doze de haşiş pregătite pentru vânzare, de patru grame fiecare. „Bărbatul acţiona îndeosebi în locuri retrase, iar drogurile pe care le comercializa provin din Spania. El vindea gramul de haşiş cu 50 de lei. În doi ani, bărbatul a introdus pe piaţă peste două kilograme de droguri de risc”, a declarat inspectorul principal Lucian Năboiu, şeful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Hunedoara. Tribunalul Hunedoara a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

A recidivat
Tânărul de 31 de ani este la cel de-al doilea dosar penal pentru trafic şi consum de droguri de risc în acest an. În perioada 2008-2009, el a organizat în municipiul Hunedoara o adevărată reţea, formată din şase-şapte persoane, care aproviziona cu droguri consumatorii din întreg judeţul Hunedoara, el fiind considerat capul reţelei.

One thought on “Traficant de droguri, prins în flagrant

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.