Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului din Deva

9 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Primăria Municipiului Deva aduce la cunoştinţa participanţilor la traficul rutier că circulaţia rutieră la trecerea de nivel cu calea ferată de pe strada Hărăului, din municipiul Deva – km 481+325, va rămâne închisă în perioada 12 februarie 2021– 13 februarie 2021.
Măsura a fost luată la solicitarea con­struc­torului Asocierea FCC Construction, Astaldi SPA şi Contratas y Ventas SA, ca urmare a executării unor lucrărilor de terasamente şi suprastructură a căii ferate, în cadrul proiectului „Reabilitarea liniei de cale ferată Frontieră-Curtici-Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan-European pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 km/oră, Tronsonul 3: Gurasada-Simeria”.
În perioada 12 februarie 2021 – 13 februarie 2021, circulaţia rutieră se poate desfăşura pe la tre­cerea de nivel cu calea ferată de pe strada Balata din municipiul Deva. (D.G.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotaşii pe la colţuri că un personaj din zonă şi-a extins aria de angajări din familie. Deşi este şef...

Bulina albă

Maria Claudia Florea, atletă la SCM Deva – CS Ghelari Pentru că, la recentele finale ale Campionatului Naţional de atletism...

Bulina neagră

Alexandru Cobzaru, cetăţean din municipiul Hunedoara Pentru că a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de loviri...

Închide