Actualitate

Totul e bine când se termină cu bine

Un hunedorean s-a rătăcit în zona Costești, mai mulți salvatorii căutându-l câteva ore bune

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, ce s-a rătăcit în zona Costești, a fost găsit teafăr, după mai multe ore de căutări, cu ajutorul câinelui Rocky, special antrenat pentru astfel de misiuni.
Hunedoreanul a dispărut duminică seara. În scurt timp, salvatorii s-au mo­bilizat și au pornit în căutarea lui. A fost solicitat și sprijinul Asociației „Câini de Salvare Transilvania” (C.S.T.). În misiune s-a alăturat și plutonierul adj. șef Grațian Dîncșorean, pompier în cadrul Deta­șamentului Orăștie, însoțit de câinele său de elită, Rocky.
„Bărbatul a fost găsit epuizat și des­hi­dratat, de o echipă formată dintr-un polițist, un pompier și un câine. Co­legul nostru, Grațian Dîncșoreean a plecat în această misiune în calitate de angajat al ISU Hunedoara, a primit acordul de a-l lua cu el și pe Rocky, câinele per­sonal, pe care îl pregătește în timpul liber pen­tru astfel de misiuni. Felicitări, Grațian și Rocky! Felicitări tuturor celor implicați în recuperare ra­pidă a băr­ba­tului!”, au transmis re­pre­­zen­tanții „Câini de Sal­vare Transil­vania”. (A.N.)