Toţi simerienii vor trebui sã aibã tomberon în faţa porţii

Veşnica problemă a gunoaielor strânse în gospodării, care mai apoi sunt aruncate la voia întâmplării în spaţiile publice, este pe cale să se rezolve la Simeria şi în toate localităţile aparţinătoare.
Din păcate, există zone la marginea oraşului unde, peste noapte, apar mormane de gunoi care poluează mediul. O parte a locuitorilor oraşului Simeria şi a celor din localităţile aparţinătoare nu au nici acum un contract cu operatorul de salubritate. Aceasta ar putea reprezenta o posibilă cauză a gunoaielor aruncate la întâmplare în spaţiul public. 05 risteiu (5)
De aceea, Primăria Simeria împreună cu Poliţia Locală a oraşului şi firma de salubritate au iniţiat o acţiune de identificare a celor care nu respectă normele privitoare la colectarea gunoiului. Mai precis, aceştia merg la fiecare cetăţean în parte, pentru a vedea dacă are contract cu firma de salubritate şi, implicit, dacă folosesc tomberoanele. „Am început de vreo 10 zile să mergem în teren pentru a vedea exact câte persoane sunt în situaţia de a-şi gestiona singure deşeurile din gospodării. Pe cei care îi găsim fără contract, îi înştiinţăm în primă fază cu privire la această obligativitate. Dacă se vor împotrivi, vom impune o taxă de salubrizare, mai mare decât cea pe care ar trebui să o plătească dacă ar avea contract cu operatorul de salubritate, taxă pe care o vor achita la primărie. Intenţia noastră este aceea de a-i determina să facă un contract, care nu costă mai mult de şase lei de persoană pe lună“, a precizat Emil Rîşteiu (foto), primarul oraşului Simeria. (O. Minea)

One thought on “Toţi simerienii vor trebui sã aibã tomberon în faţa porţii

  • 18 martie 2015 la 9:35
    Legătură permanentă

    VREI SA CASTIGI BANI DE PE NET SI NU STII CUM ? IATA O METODA NOUA SI DE VIITOR ! DOMENIUL DE ACTIVITATE ESTE IN PUBLICITATE CARTI , fiind vizata in viitor piata americana. Cautam persoane SERIOASE , dornice de a munci din confortul casei cand si cum doresc . Va trimitem CURS COMPLET si CONTRACT LEGAL . Castigul minim este de 300 euro lunar , pentru o munca de 2-3 ore zilnice de munca . Suntem la inceput de drum , asa ca aveti numai de castigat . Pentru informatii va rog trimiteti textul FRANCIZA la adresa de e-mail
    [email protected]

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.