Serviciu de Evidenţa Populaţiei la Ilia

Primăria comunei Ilia intenţionează să deschidă un Serviciu Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP), ceea ce ar duce la economii importante de timp şi bani pentru cetăţenii din zona respectivă.
Cei vizaţi sunt locuitorii comunelor Ilia, Vorţa, Burjuc, Gurasada, Dobra, Lăpugiu de Jos, Zam şi Bătrâna. Oamenii ar fi scutiţi de un drum de aproximativ 50 km până la Deva, atunci când ar trebui să îşi schimbe cartea de identitate sau alt document oficial. ”Am luat act de iniţiativa Primăriei comunei Ilia şi împreună cu reprezentanţii Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, vom asigura tot sprijinul pentru înfiinţarea acestui serviciu atât de necesar pentru locuitorii din zona respectivă. Această nouă instituţie va asigura servicii prompte şi de calitate populaţiei, iar prin inaugurarea pe care o aşteptăm cu toţii luna viitoare, se va putea spune că am mai făcut un pas important spre descentralizarea în beneficiul contribuabililor”, a declarat Dorin Gligor, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Pentru a putea fi înfiinţat un astfel de serviciu, fiecare consiliu local trebuie să aprobe o hotărâre în acest sens. (A. Năstase)

One thought on “Serviciu de Evidenţa Populaţiei la Ilia

  • 18 martie 2015 la 9:34
    Legătură permanentă

    VREI SA CASTIGI BANI DE PE NET SI NU STII CUM ? IATA O METODA NOUA SI DE VIITOR ! DOMENIUL DE ACTIVITATE ESTE IN PUBLICITATE CARTI , fiind vizata in viitor piata americana. Cautam persoane SERIOASE , dornice de a munci din confortul casei cand si cum doresc . Va trimitem CURS COMPLET si CONTRACT LEGAL . Castigul minim este de 300 euro lunar , pentru o munca de 2-3 ore zilnice de munca . Suntem la inceput de drum , asa ca aveti numai de castigat . Pentru informatii va rog trimiteti textul FRANCIZA la adresa de e-mail
    [email protected]

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.