Tot mai mulţi beţivi la volan

8 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

La 55 de ani riscă închisoarea pentru o prostie copilărească. Este vorba de un bărbat din Orăştie care a urcat rupt de beat la volan, în miezul zilei. A fost văzut de un echipaj rutier din localitate şi oprit pe o stradă din oraş, înainte de a produce o tragedie. La testarea pentru alcool, poliţiştii au stabilit că individul avea o alcoolemie de 1,03 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Tot cu dosar penal s-a ales şi un bărbat din Lupeni, de 41 de ani, pentru aceeaşi faptă. A fost prins în trafic, prin municipiu, iar la testare a reieşit că avea o alcoolemie de 0,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Şi poliţiştii din Dobra au descoperit un beţiv la volan, chiar pe un drum naţional. Aceştia au oprit în trafic, pe DN 68A, pe raza comunei Dobra, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Caransebeş. În urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,78 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Un bărbat, de 47 de ani, din Simeria, care conducea un moped neînregistrat prin municipiul Deva, s-a dezechilibrat şi a rămas lat în mijlocul drumului. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că inconştientul s-a rănit uşor, însă au avut o mare problemă. Degeaba au încercat să-i stabilească alcoolemia cu alcooltestul, pentru că individul era atât de beat, încât nu putea sufla în fiolă. Totodată, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cerb carpatin ucis de braconieri

Animalul s-a prins într-un gard iar braconierii, trei hunedoreni, l-au decapitat cu intenţia de a-l valorifica. Au fost însă prinşi...

Anunţ Finanţe

Fotbal, Liga a IV-a. CSO Haţeg rămâne lideră

Campionatul judeţean din Liga a IV-a pare tot mai interesant, lupta pentru podiumul de premiere fiind tot mai spectaculoasă, de...

Închide