Actualitate

TOP 5 obiecte şi aparate pentru acasă în care merită să investeşti

În ziua de astăzi fiecare casă este ticsită cu obiecte şi aparate de tot felul, de la electronice şi până la decoraţiuni, cărţi sau orice altceva îţi trece prin minte. Din păcate, nu toate obiectele şi aparatele sunt cu adevărat utile şi este foarte important să alegi cu atenţie pe ce vei cheltui banii.

Pentru a face cumpărături mai smart, iată TOP 5 obiecte şi aparate pentru casă pe care merită să dai banii:

Friteuza cu aer cald

Air fryer-ul sau friteuza cu aer cald este un aparat minunat pentru bucătăria ta, care va transforma complet modul în care găteşti. Acesta te va ajuta să prăjeşti sau să rumeneşti alimente diverse, dar şi să pregăteşti prajturi ori preparate de mic dejun, precum omleta.

O friteuză cu aer cald nu îţi oferă doar posibilitatea de a găti mai rapid, comparativ cu folosirea cuptorului, ci şi ocazia de a mânca mai sănătos. Vei putea pregăti uşor pui crispy, cartofi prăjiţi, chiftele sau cascavel pane, cu doar un strop de ulei sau chiar fără să folosești ulei deloc.

Decoraţiunile simple

Decoraţiunile dau personalitate casei şi sunt ideale pentru a crea exact atmosfera pe care ţi-o doreşti. Atunci când îţi decorezi casa după bunul plac reuşeşti să dai o notă personală locuinţei. Nu este necesar să achiziţionezi decoraţiuni foarte scumpe pentru a-ţi amenaja casa frumos şi cu bun-gust. Investeşte mai degrabă în decoraţiuni simple, precum lumânările parfumate, pernele decorative, păturile pufoase, ramele foto sau vazele cu flori.

Piesele de decor clasice nu se vor demoda prea curând şi se pot integra uşor în amenajare, indiferent de stilul de design interior pe care l-ai ales.

Maşina de spălat vase

Curăţarea vaselor nu este o activitate prea plăcută, mai ales după ce ai petrecut deja ceva timp în bucătărie. Dacă vrei să îţi modernizezi casa şi să îţi uşurezi munca în bucătărie, atunci este o super idee să investeşti într-o maşină de spălat vase. Aceasta va face toată treaba ce ţine de curăţarea vaselor în locul tău, fie că este vorba despre farfurii şi pahare sau despre oale şi tigăi.

Merită să investeşti într-un astfel de aparat dacă vrei să economiseşti timp preţios şi să păstrezi bucătăria ordonată şi curată cu mai puţină bătaie de cap.

Lenjeria de pat de calitate

Lenjeria de pat poate schimba complet aspectul dormitorului, în funcţie de modelele pe care le alegi. Mai mult, ai nevoie de o lenjerie de pat de calitate dacă îţi doreşti să te odihneşti mai bine şi să ai grijă de pielea ta. De aceea, este o idee bună să optezi pentru lenjerii de pat din materiale durabile şi prietenoase cu pielea.

Pentru un decor care să te îndemne la odihnă, achiziţionează lenjerii de pat din bumbac, în nuanţe de bej, crem, alb sau bleumarin. Evită lenjeriile încărcate, cu prea multe desene, imagini şi modele deoarece nu te vor ajuta să creezi o atmosferă armonioasă, ci mai mult te vor obosi vizual.

Un alt material minunat pentru lenjeria de pat este inul, mai ales pe timpul verii, atunci când temperaturile ridicate îţi afectează confortul.

Filtrele pentru apă

Apa de la robinet nu este întotdeauna cea mai bună alegere pentru consum, mai ales dacă îţi doreşti să consumi apa pură, cât mai bine filtrată. Totuşi, nici apa îmbuteliată nu reprezintă cea mai bună soluţie, deoarece costurile pe termen lung sunt ridicate. În plus, nu este niciodată plăcut să cari baxuri de apă şi să încarci mereu coşul de cumpărături cu acestea.

Tehnologia modernă face posibilă instalarea unor filtre de apă direct la tine acasă, fără prea mari bătăi de cap, care să îţi ofere apă gustoasă şi sănătoasă pentru consum, dar şi pentru gătit. Investeşte într-un astfel de sistem dacă îţi doreşti să te bucuri de apă de calitate fără efort.

Atunci când vrei să faci investiţii cu folos pentru casa ta, îndreaptă-te către aparate care să îţi sporească confortul, decoraţiuni simple care să creeze atmosfera de acasă, dar şi către accesorii esenţiale.