Actualitate

Top 3 outift-uri cu cămăși pentru bărbați

Dacă, printre doamne, să fie în pas cu moda este unul dintre cele mai importante aspecte în îmbrăcămintea de zi cu zi, pentru bărbați contează mai mult confortul. Să aibă o ținută comodă și care le oferă libertate în mișcare primează. Majoritatea bărbaților aleg un stil de îmbrăcăminte casual. La un astfel de stil se potrivesc de minune pantalonii tip trening, joggers, sau chiar și blugii, asortați la un tricou lejer, o bluză sau un hanorac. Însă, pentru evenimentele speciale cum ar fi nunțile, ieșirile la cocktail sau chiar și ședințele la birou, bărbații tind să pună mai mult accent pe felul de a se îmbrăca. În rândurile ce urmează, vă vom prezenta top 3 outift-uri pentru bărbați, potrivite pentru diferite ocazii.

 

După cum bine știm, ocaziilor speciale li se potrivesc cămășile. Cămășile bărbați sunt un atu mare în orice garderobă. Se poate spune că sunt un element de nelipsit. Există mai multe tipuri de cămăși, însă următoarele trei sunt cele mai apreciate de către domni: cămăși de bumbac, pânză și satin. Bumbacul este un material ușor și sustenabil. Foarte comod în îmbrăcămintea de zi cu zi, confortul său se transpune și în forma cămășii. Pânză este un material respirabil, care se așează pe corp în cel mai comod fel. Este un material potrivit anotimpurilor călduroase, datorită grosimii sale. Iar satinul este cel mai pretențios material. Fiind mai greu de întreținut, spunem „pretențios” și datorită strălucirii sale, ce se menține numai atunci când cămașa este spălată la temperaturi specifice. Dar, pe cât este de dificil, pe atât e și fabulos. În continuare, vă vom prezenta 3 outfit-uri pe care le puteți alege în funcție de ocazie. Vă vom ajuta să potriviți stilurile de cămăși bărbați enumerate și vă vom sfătui în materie de modă.

 

  1. Cămașa cu blugi

Ocaziile în care puteți aborda stilul de cămașă cu blugi sunt ședințele importante la serviciu sau ieșirile la cocktail cu prietenii. Fiindcă blugii sunt un pantalon casual, care se regăsesc și în alte stiluri decât cele classy-business, tind să fie prima alegere spre care domnii gravitează. Nu este nimic greșit în asta, ba chiar vă încurajăm să aveți un outfit cât mai comod dumneavoastră. La un astfel de pantalon puteți asorta o cămașă de bumbac lejeră, fie albă sau albastru deschis pentru ședință, fie neagră, grena sau verde închis pentru cocktail. Puteți să o purtați atât băgată, cât și scoasă din pantaloni. Depinde doar de cum vă simțiți dumneavoastră mai bine. Iar dacă evenimentul la care mergeți are loc vara, vă puteți orienta și spre cămașa de pânză cu mânecă scurtă. Aceasta vine de obicei doar în culori pământii, bej sau maro, fiind alegerea potrivită pentru bărbații cu tenul mai închis la culoare. Totodată, și blugii tip shorts/bermude sunt adecvați cădurii, însă vă recomandăm să îi purtați doar la serile cu prietenii, pentru un look relaxat. Completați acest outfit cu o pereche de adidași clasici, albi, sau mocasini pe timpul verii, și nu veți da greș.

 

  1. Cămașa cu pantaloni de stofă

Ocaziile în care puteți aborda stilul de cămașă bărbați cu pantaloni de stofă sunt evenimentele în anotimpuri călduroase, de primăvară-vară. Ați fost invitat la o nuntă de poveste cu ceremonie în pădure și petrecere în aer liber? Vremea este plăcută, însorită, și nu e cazul să purtați sacou? Atunci cămașa simplă este alegerea perfectă. Datorită stilului elegant al pantalonilor de stofă, veți reuși să atrageți toate privirile și să ieșiți în evidență când îi asortați cu o cămașă de satin deschisă la culoare. Vă puteți sufleca mânecile pentru un look misterios, sau să rămâneți cu ele lăsate, pentru un look clasic. Satinul este un material fin și moale. Vă va ajuta să vă simțiți în largul dumneavoastră. Și pentru ca bunăstarea să continue, potriviți la ținută și o pereche de boxeri bărbați adecvată. Completați acest outfit cu o pereche de pantofi de ocazie comozi, și veți avea o ținută remarcabilă.

 

  1. Cămașa cu costum

Ocaziile în care puteți aborda stilul de cămașă cu costum sunt tot nunțile sau botezurile, însă în anotimpule friguroase. Un costum va exprima look-ul complet al unei ținute bine gândite. Pentru a vă încadra în tendințele actuale, vă recomandăm să potriviți un costum gri cu o cămașă de bumbac albastră, sau un pantalon negru cu o cămașă bărbați și sacou diferite, verde închis spre exemplu. Puteți asorta și o cravată sau un papion la această îmbrăcăminte. Fie că alegeți accesorii de aceeași culoare cu costumul, fie că doriți să faceți impresie și vă decideți la o culoare diferită, fiți siguri de faptul că vă veți încadra la perfecție în tema evenimentului. Completați acest outfit cu o pereche de pantofi de ocazie, așa cum v-am sfătuit și mai sus.

 

Acum ajunși la final, vrem să vă menționăm că este important și numărul de nasturi pe care îi închideți la cămașa dumneavoastră. Cămășile de bărbați pot crea multe ținute, cu ajutorul cărora să exprimați un aer elegant și business, cu nasturii închiși până la capăt, sau un aer misterios, cool și trendy, cu nasturii închiși până la baza gâtului. Această regulă se aplică și la butonii mânecilor, dar țineți minte că, în final, contează ca dumneavoastră să vă simțiți bine. Țineți cont de vremea de afară, de ocazia și evenimentul pentru care vă îmbrăcați și așa veți reuși să vă prezentați cu un look de milioane.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura