Titlul rãmâne la Deva

11 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

6-x-1-net

Ciprian Marinuţ

FC CIP şi-a păstrat titlul de campioană şi după ce Comisia de Disciplină a FRF a judecat, ieri, memoriul celor de la Concordia Chiajna, legat de ultimul meci al finalei.

Acuzaţi de violenţă
Oficialii echipei Concordia Chiajna, adversara celor de la FC CIP în finala Ligii I, au depus un memoriu la FRF în care contestau arbitrajul ultimului meci al finalei şi îi acuzau pe deveni de acte grave de violenţă. Demonstrând că nu ştie să piardă elegant, antrenorul Concordiei, Jean Cosac, le-a adus acuzaţii grave devenilor. „Brazilianul Clebinho a fost bătut de un suporter, când a intrat la vestiare în pauza meciului. A fost aproape linşat. După loviturile primite la cap s-a resimţit, iar acum este la Policlinica din Chiajna. Unul dintre patronii de la CIP Deva a pus nişte interlopi să mă bată, însă am scăpat pentru că eram acolo cu câţiva bodyguarzi şi cu Ciprian Sora”, a spus Cosac.

FRF a limpezit apele
Chemaţi la Comisia de Disciplină a FRF, oficialii de la FC CIP au respins acuzaţiile şi au demonstrat că atacurile sunt mincinoase. „Am prezentat raportul oficial al Jandarmeriei, în care se arată că nu au fost incidente la meci. În plus, brazilianul Clebinho a jucat şi în repriza secundă, aşa că nu avea cum să fie linşat la pauză. Toate acuzaţiile au fost nefondate, iar FRF a judecat corect şi a respins memoriul şi titlul a rămas la Deva”, a spus Corneliu Hotăran, preşedintele de onoare al FC CIP Deva. Şi în privinţa presupuşilor interlopi puşi să-l bată pe Cosac, acuzaţiile sunt umflate. Oficialii FC CIP au avut intenţia de a-l supraveghea, în nici un caz bate, pe Jean Cosac, pentru a nu da indicaţii echipei, întrucât era suspendat şi trebuia să stea în tribună. Însă, Cosac a venit cu un grup de bodyguarzi condus de renumitul Ciprian Sora şi oamenii desemnaţi de deveni pentru respectiva operaţiune s-au cam dat răniţi, când au văzut cu cine au de-a face.
FC CIP Deva a câştigat cu 7-2 partida decisivă cu Concordia Chiajna, după 7-0 şi 1-3 în primele două jocuri, şi a devenit campioană a României pentru a treia oară în istoria clubului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Revoluţie” în Liga I

Unirea Urziceni şi FC Timişoara au ocupat primele două locuri în clasamentul Ligii I şi vor juca în Liga Campionilor...

Unii în vacanţã, alţii la… ciupealã

Jiul Petroşani şi Mureşul Deva au admis că vor merge ca în excursie în meciurile din deplasare din ultima etapă,...

Rampa de gunoi, folositã ilegal

Primăriile Petroşani şi Petrila sfidează orice lege în materie de protecţia mediului, fie ea şi o directivă europeană, drept dovadă...

Închide