Ţinteşte victoria în orice variantă

04 x 1 carmen cartas ramane

Ciprian Marinuţ

Finanţatorul echipei Cetate, Marian Muntean, are pretenţia ca handbalistele devene să câştige meciul, din deplasare, cu nou-promovata Ştiinţa Bacău, indiferent dacă se vor concretiza sau nu transferurile de la Rulmentul Braşov, înaintea partidei de mâine.

Transferuri nesigure
Marian Muntean, preşedintele clubului devean, a avut, ieri, o zi foarte lungă. Oficialul echipei Cetate a aşteptat cu nerăbdare ora 24.00, la care expira ultimatumul dat de Federaţie clubului Rulmentul Braşov, în litigiul cu cele patru jucătoare, care au depus memorii, din cauza restanţelor financiare.
Muntean îşi dorea ca două dintre handbaliste să devină libere de contract, pentru a putea demara acţiunea de transfer şi legitimare a lor. „Am fost în tratative avansate cu Aneta Barcan (32 de ani) şi Cristina Niculae (28 de ani), iar ele şi-au arătat disponibilitatea de a veni la Cetate, dacă Rulmentul nu le achită restanţele financiare. În cazul în care devin libere, mâine (azi – n.r.) demarez acţiunea de transfer şi legitimare a lor şi sper să aibă drept de joc la meciul de mâine (ora 11.00) cu Ştiinţa Bacău”, a spus Muntean.

Trebuie să câştige
Indiferent dacă va reuşi sau nu aducerea celor două jucătoare de top, necesare pentru creşterea valorii lotului, Marian Muntean vrea ca echipa sa să câştige meciul din etapa a V-a cu Ştiinţa Bacău. „Chiar dacă jucăm în deplasare, Ştiinţa e o nou-promovată, cu sportive fără experienţă, iar Cetate trebuie să câştige fără drept de apel. Echipa s-a pregătit bine în perioada de pauză competiţională, iar acum, trebuie să demonstreze că are puterea de a trece peste greşelile comise în startul sezonului sub comanda lui Dumitru Muşi”, a spus finanţatorul echipei devene.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.