Actualitate

Tinerii care au atacat şi sechestrat un cuplu în Hărău au fost condamnaţi

Maximilian Gânju

Instanţa de judecată i-a condamnat pe cei şapte tineri, printre ei şi două fete, pentru atacul asupra unui cuplu din comuna Hărău. Cei şapte au fost judecaţi pentru cumul de infracţiuni, de la lipsire de libertate în mod ilegal şi până la lovire şi alte violenţe. Doar doi dintre cei şapte vor ajunge în penitenciar.

Judecătoria Deva, instanţa unde s-a judecat cazul, l-a găsit vinovat pe Robert Caşlarov pentru mai multe infracţiuni şi l-a condamnat la un total de pedeapsă de 3 ani, 4 luni şi 20 de zile de închisoare cu executare. Al doilea tânăr care va sta după gratii este Florin Ciurar. Acesta mai avea o pedeapsă suspendată şi a primit mai multe condamnări. După contopirea lor a rezultat o condamnare de 4 ani. 1 lună şi 16 zile de închisoare cu executare.
Ceilalţi cinci complici au scăpat cu pedepse cu suspendare. Astfel, Aurel-Alin Ciurar, Dani Dan-Ioan, Dani Cristian şi Tina Cătană au primit fiecare câte o condamnare de 2 ani 4 luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare. O altă tânără care a luat parte la infracţiuni, Alexandra Strassburger, zisă Marca, a primit mai multe condamnări pentru lipsire de libertate, iar după contopire a rezultat o pedeapsă de 2 ani, 4 luni şi 20 de zile de închisoare. Nici ea nu va ajunge în penitenciar după ce instanţa a dispus suspendarea pedepsei. Cei şapte au beneficiat de clemenţă din partea tinerilor atacaţi, pentru că aceştia şi-au retras o parte din acuzaţii. Decizia Judecătoriei Deva nu este definitivă.
Faptele pentru care au fost condamnaţi cei şapte au avut loc la începutul anului în comuna Hărău, acasă la o tânără. Fata se afla cu iubitul ei, un tânăr din Dolj, când peste ei au intrat mai mulţi indivizi însoţiţi de fostul ei prieten. După ce I-au agresat pe doljean, luându-i şi 950 de euro, pe fată au sechestrat-o, luând-o cu ei, iar poliţiştii au găsit-o pe raza municipiului Aiud, la locuinţa unuia dintre răpitori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.