EvenimentFlash

Ţigări de contrabandă confiscate

Livia Botici

Peste 2.700 de pachete de ţigări netimbrate au fost confiscate de poliţiştii hunedoreni, din portbagajul unui bărbat, urmărit de mult timp de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor.

Filat de mult timp

O simplă razie la intrarea în municipiul Deva şi o informaţie dată la timp de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor. De atât au avut nevoie poliţiştii de la Circulaţie, pentru a captura aproape 3.000 de pachete de ţigări de contrabandă. „Poliţiştii de la Serviciul Poliţiei Rutiere au primit o informaţie de la colegii noştri, cum că, Gavrilă G. este pe punctul de a intra în oraş şi, de asemenea, că deţine ţigări contrafăcute, poliţiştii acţionând exemplar, reuşind să-l oprească în trafic”, ne-a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Se pare că ţigaretele proveneau dintr-un magazin duty free şi urmau să fie valorificate pe piaţa din municipiul Deva. Gavrilă G., de 25 de ani, nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru marfa burduşită în portbagajul maşinii sale, astfel că, i s-a întocmit dosar penal, a primit o amendă de 1.500 lei şi i s-au confiscat toate ţigările deţinute.

Nu este primul, dar nici ultimul

În ultima perioadă, capturarea ţigărilor contrafăcute este la ordinea zilei. Profitând de faptul că preţul ţigărilor de pe piaţa românească este tot mai ridicat, contrabandiştii aduc pe piaţa neagră ţigarete mult mai ieftine şi mult mai multe, astfel că poliţiştii hunedoreni au enorm de lucru. Peste 10.000 de pachete de ţigări, de diferite mărci, au fost confiscate de oamenii legii din judeţ, de la începutul acestui an şi se estimează că marfa confiscată până în luna decembrie va fi de 10 ori mai multă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura