Terorizată şi agresată de un individ care s-ar fi îndrăgostit de ea

12 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Agresorul a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a terorizat la propriu victima, o femeie din municipiul Deva. A urmărit-o în repetate rânduri pentru a o convinge să aibă o relaţie cu el. Pentru că s-a lovit de refuzul femeii, individul a bătut-o.
”Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au luat măsură preventivă a reţinerii pe o durată de 24 ore faţă de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Deva, bă­nuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi hărţuire. În urma cer­cetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul a urmărit în repetate rânduri o femeie din municipiului Deva, pentru a o determina să aibă o relaţie cu acesta, iar în data de 10.11.2020 şi în data de 11.11.2020, a agresat-o fizic”, a informat IPJ Hunedoara.
Individul şi-a petrecut ultimele 24 de ore în arestul Poliţiei Municipiului Deva, ur­mând ca magistraţii să decidă dacă-l ares­tea­ză preventiv pentru 30 de zile. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cinci sticle de whisky l-au costat 150 de zile de libertate

Individul pedepsit de Judecătoria Hune­doara are 53 de ani, iar în perioada anilor 2012-2015 a suferit mai multe condamnări în...

Au ajuns containerele de triere a pacienţilor!

Ieri au ajuns în judeţ primele construcţii uşoare din elemente modulare necesare organizării zonelor de triere a pacienţilor, în unităţile...

Doi răniţi din cauza vitezei

O şoferiţă din Petrila a ajuns la spital din cauza unui alt şofer care a lovit cu autoturismul său un...

Închide