Cinci sticle de whisky l-au costat 150 de zile de libertate

12 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Individul pedepsit de Judecătoria Hune­doara are 53 de ani, iar în perioada anilor 2012-2015 a suferit mai multe condamnări în străinătate pentru tâlhărie şi evadare. Totodată acesta este cercetat şi pentru infracţiunea de complicitate la furt într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Haţeg.
Magistraţii Judecătoriei Hunedoara l-au condamnat la 1500 de lei amendă penală, adică 150 de zile amendă, pentru săvâr­şirea infracţiunii de furt, pentru că a recu­noscut fapta. În cazul în care nu va plăti amenda, magistraţii i-au adus la cunoştinţă că ar putea executa cele 150 de zile într-un penitenciar. Individul Mircea A. a sustras dintr-un supermarket din Hunedoara 5 sticle cu whisky de cea mai bună calitate, cauzând un prejudiciu total de 549,50 lei.
„Inculpatul a luat un coş pentru cum­pă­rături şi a intrat în magazin. După ce a pus câteva produse mărunte în coş, inculpatul s-a deplasat la raionul cu băuturi alcoolice şi a luat de pe rafturi 3 sticle de whiskey marca Jack Daniel’s, în valoare de 109,90 lei fiecare şi 2 sticle de whiskey marca Black Blush în valoare de 109,90 lei fie­care, pe care le-a ascuns în pantalonii cu care era îmbrăcat, la brâu, sub vesta pe care o purta, cu intenţia de a trece cu aces­te produse de casele de marcat, fără a le achita. (…) Inculpatul a fost însă oprit de agen­tul de pază al magazinului”, a reţinut instanţa. Bărbatul a recunoscut fapta de furt motivând că intenţiona să vândă băutura fină, pentru că nu avea un loc de muncă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au ajuns containerele de triere a pacienţilor!

Ieri au ajuns în judeţ primele construcţii uşoare din elemente modulare necesare organizării zonelor de triere a pacienţilor, în unităţile...

Doi răniţi din cauza vitezei

O şoferiţă din Petrila a ajuns la spital din cauza unui alt şofer care a lovit cu autoturismul său un...

„Am votat în Parlamentul României legi pentru sănătatea oamenilor”

Interviu cu Viorel Sălan, senator PSD de Hunedoara   Poliana Mardari Situaţia în România se agravează de la o zi...

Închide