Cinci sticle de whisky l-au costat 150 de zile de libertate

Individul pedepsit de Judecătoria Hune­doara are 53 de ani, iar în perioada anilor 2012-2015 a suferit mai multe condamnări în străinătate pentru tâlhărie şi evadare. Totodată acesta este cercetat şi pentru infracţiunea de complicitate la furt într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Haţeg.
Magistraţii Judecătoriei Hunedoara l-au condamnat la 1500 de lei amendă penală, adică 150 de zile amendă, pentru săvâr­şirea infracţiunii de furt, pentru că a recu­noscut fapta. În cazul în care nu va plăti amenda, magistraţii i-au adus la cunoştinţă că ar putea executa cele 150 de zile într-un penitenciar. Individul Mircea A. a sustras dintr-un supermarket din Hunedoara 5 sticle cu whisky de cea mai bună calitate, cauzând un prejudiciu total de 549,50 lei.
„Inculpatul a luat un coş pentru cum­pă­rături şi a intrat în magazin. După ce a pus câteva produse mărunte în coş, inculpatul s-a deplasat la raionul cu băuturi alcoolice şi a luat de pe rafturi 3 sticle de whiskey marca Jack Daniel’s, în valoare de 109,90 lei fiecare şi 2 sticle de whiskey marca Black Blush în valoare de 109,90 lei fie­care, pe care le-a ascuns în pantalonii cu care era îmbrăcat, la brâu, sub vesta pe care o purta, cu intenţia de a trece cu aces­te produse de casele de marcat, fără a le achita. (…) Inculpatul a fost însă oprit de agen­tul de pază al magazinului”, a reţinut instanţa. Bărbatul a recunoscut fapta de furt motivând că intenţiona să vândă băutura fină, pentru că nu avea un loc de muncă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare