Termen de graţie pentru conducerea Spitalului judeţean Deva

Carmen Cosman

Deşi lucrurile păreau că s-au liniştit la Spitalul Judeţean din Deva, senatorul PSD Cosmin Nicula nu se lasă şi doreşte ca preşedintele PNL Hunedoara să îl schimbe din funcţie pe managerul unităţii, Silviu Didilescu.

Acuzaţii respinse
Potrivit senatorului Nicula, după efectuarea verificării la unitatea medicală din reşedinţa de judeţ, declanşată ca urmare a solicitării venite din partea sa, membrii Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii au cerut să se sesizeze Curtea de Conturi şi Corpul de control al primului ministru. “Au fost constatate nereguli cu duiumul la Spitalul Judeţean Deva, din toate punctele de vedere. De aceea, aştept ca Mircea Moloţ să-l înlocuiască pe Didilescu din funcţia de director al Spitalului Judeţean Deva”, a declarat senatorul Cosmin Nicula.
În toamna anului trecut, senatorul Cosmin Nicula a cerut declanşarea unei anchete la Spitalul Judeţean Deva, acuzându-l pe şeful instituţiei, de management defectuos, mod conflictual şi abuziv de lucru, limbaj la limita trivialului şi de colaborare defectuoasă cu alte instituţii. În schimb, Silviu Didilescu a afirmat că toate acuzaţiile respective nu sunt adevărate şi că, de fapt, unii nu doresc ca examenele pentru posturile de şefi de secţii să fie organizate şi de aceea fac scandal. Apoi, la finele anului trecut, conducerile hunedorene ale PNL, partid din care face parte şi Silviu Didilescu, şi PSD au decis să îngroape, pentru moment, securea războiului pe această temă şi au ajuns la o soluţie de compromis. Astfel, s-a decis ca echipa managerială să mai fie păstrată, în formula actuală, cel puţin până în luna martie. “Ne-am înţeles ca, timp de două luni, să le dăm un termen de graţie. În cazul în care nu se vor înţelege şi nu vor lucra împreună, USL Hunedoara a stabilit să schimbe întreaga conducere, nu numai pe manager”, a precizat liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor. Cu toate astea, senatorul Nicula vrea ca Didilescu să plece de la conducerea spitalului devean.

4 comentarii la „Termen de graţie pentru conducerea Spitalului judeţean Deva

 • 11 ianuarie 2012 la 9:35
  Legătură permanentă

  Bravo d le senatorNicula.Sunteti singurul din PSD care are coloana vertebrala!Nistor se dovedeste inca o data ca este omul lui Molot,un tradator al PSD lui Hd,care joaca dupa interese meschine,personale.La spital la data cand ati cerut control la aceasta unitate,nu se punea problema schimbarii sefilor de sectie,se prezenta o situatie de netolerat din punct de vedere al comportamentului lui didilescu,al felului cum acesta nu respecta legea,cum aceaste aplica legea bunului plac,al legii dictate de Molot.De ce Molot nu vorbeste nimic de raportul ministerului sanatatii,de ce acestia sfideaza o institutie a statului,semn ca acestea nu reprezinta nimic.Comportamentul acestui individ plantat la conducerea spitalului pentru a face jocurile cuiva s a dovedit si fata de atitudinea lui fata de persoana dvs.Acum se incearca sa se prezinte lucrurile ca si cum ar fi politice,ori adevarul e altul:daca ar fi fost numita o persoana cu o conduita morala adecvata,nu ar fi fost nimic de reprosat,dar un individ care se face responsabil de deturnare de fonduri,de hartuire a personalului-asa cum a facut o si pe unde a mai avut functii de conducere-si care nu s a schimbat cu nimic,ba dimpotriva ,cum poate fi sustinut in continuare? e o adevarata enigma,dar pe care o deslusim cu totii! Rusine D le Nistor!

 • 11 ianuarie 2012 la 10:06
  Legătură permanentă

  Dl. Nicula e copil mic! Mai trebuie sa se nasca inca o data ca sa priceapa despre increngatura dintre „profesorasul cel viteaz” si „oracolul de la Soimus”
  In rest se poate discuta despre orice , inclusiv de hartuire sexuala, ca sa dea bine, la publicul dornic de „Circ”

 • 11 ianuarie 2012 la 11:31
  Legătură permanentă

  Bine dl Nicula , daca mangementul merge prost la spital nu trebuie sa ramana acel dl Didilescu manager.

 • 11 ianuarie 2012 la 13:20
  Legătură permanentă

  …măi Tavi, parc-ai fi din trupa lui Ceauşescu,că prea le şti tu pe toate,tu-ţi dai cu părerea despre toată lumea,ariciule!!!…las-o mai moale că te gripezi!!!…sau eşti ,,mitic,, din trupa lui Didilescu(Dili cum îi spun prietenii)???..vezi că pacilea ,,dili, este diliu, zamist,!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.