Teribilismul o poate costa libertatea

4 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O tânără de 21 de ani, din Băcia, riscă cel puţin o amendă penală sau chiar o pedeapsă cu închisoarea, după ce a vrut să conducă pe drumurile publice fără permis.

Poliţiştii au prins-o în trafic pe DN 7, în zona localităţii Simeria Veche, iar în urma verificărilor în bazele de date, oamenii legii au stabilit că tânăra nu deţine permis de conducere. Într-o situaţie asemănătoare s-a aflat şi un alt tânăr de 18 ani, din Vulcan, care a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism pe raza municipiului, fără să aibă permis de conducere. Şi poliţiştii din Hunedoara au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat de 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,64 mg/l, alcool pur în aerul expirat. (M Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Magneţi” prinşi cu fierul furat de la Coroieşti

Suspecţii, trei tineri din municipiul Vulcan, reuşiseră să fure circa două tone de materiale feroase de la preparaţia de cărbune.

Mandatul de arestare emis pe numele manelistului Dan Pitic – confirmat de tribunal

Instanţa gorjeană a confirmat soluţia Judecătoriei Târgu Jiu şi a respins ca nefondată contestaţia formulată de Ioan Daniel Stoica zis...

Fotbal. Echipa naţională va juca în Grupa B din Liga naţiunilor

Partidele din Liga Naţiunilor se vor juca într-un interval de doar două luni şi jumătate, prima etapă se va disputa...

Închide