Actualitate

Tentativă de viol, victima salvată de mascați

Bărbatul din municipiul Hunedoara a fost judecat pentru că a sechestrat și încercat să violeze o tânără, iar ma­gis­trații au dictat o sentință cu sus­pen­dare. Pentru eliberarea tinerei seches­trate în locuința recidivistului au in­ter­venit luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara.

Nu a recunoscut
Recidivistul a luat cu forța o tânără dintr-un local din municipiul Hunedoara, a dus-o la el acasă și a încercat să o violeze. Polițiștii au intrat peste el în casă și au eliberat-o pe fată. Tatăl fetei a anun­țat Poliția și i-a trimis pe oamenii legii peste violator. Tatăl tinerei fusese sunat de către o prietenă a fiicei sale care i-a spus unde se află aceasta.
Individul nu a recunoscut că a vrut să o abuzeze sexual pe tânără, iar jude­cătorii din Hunedoara s-au văzut nevoiți să înceteze procesul penal împotriva lui pentru că victima și-a retras plângerea. Totuși, Judecătoria Hunedoara l-a condamnat pe recidivist la pedeapsa de 1 an şi 8 luni închisoare pentru săvâr­şirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura