Tentativă de spargere dejucată de patru poliţişti

30 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Maximilian Gânju

Trei femei şi doi bărbaţi din localitatea Călan au fost prinşi de un echipaj de poliţie în timp ce încercau să dea o spargere la magazinul Penny Market din oraş.
Unul dintre poliţiştii din echipa care a dejucat planurile suspecţilor a arătat pe o reţea de socializare, cu mult umor, cum s-au petrecut lucrurile. „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22:00 şi s-au gândit să treacă pe la Penny Market Călan, să-l deschidă în afara programului de funcţionare, uitând să-şi completeze declaraţiile cu ceea ce au de gând să facă şi unde au de gând să meargă. Ghinion pentru ei, pentru că am fost de serviciu. (…) Cei în cauză erau foarte miraţi cum de am «căzut» pe ei şi i-am deranjat. Ne-am cerut scuze respectuos valorilor şi ne-am făcut treaba şi serviciul exemplar, să ne ţină minte”, a scris poliţistul Ovidiu Onescu.
Şi n-a fost singurul caz la care echipajul, format din poliţiştii Haicu, Moconi, Onescu şi poliţistul local Suciu, a intervenit în noaptea de duminică spre luni. Un alt tânăr a fost prins, tot în flagrant, în timp ce încerca să intre într-un imobil, cu intenţia de a da o spargere. Individul este din judeţul Mureş şi a spart geamul uşii de acces în imobil, pentru a avea acces la yală, însă „spre dezamăgirea lui, ne-am nimerit prin zonă şi i-am stricat planurile”, cum a spus poliţistul din Călan.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turneul de la Wimbledon va fi amânat

Organizatorii turneului internaţional de tenis de la Wimbledon, unde Simona Halep este campioana en titre, vor anunţa mâine, miercuri, 1...

Mai puţine dosare penale

Restricţiile de circulaţie impuse de ordonanţele militare se văd şi în numărul mai scăzut de infracţiuni rutiere. Totuşi, mai sunt...

Bărbatul din Lupeni care şi-a ucis fosta iubită contestă trimiterea în judecată

Bărbatul din Lupeni care şi ucis fosta iubită la Timişoara a atacat decizia judecătorului prin care a fost trimis în...

Închide