TENIS. Primul meci pentru Simona Halep în acest sezon

26 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (foto), numărul doi mondial, va juca primul său meci din 2021 contra austra­li­en­cei Ashleigh Barty, liderul mondial, vineri, în cadrul turneului demonstrativ ”A Day at the Drive”, care are loc la Adelaide, au anunţat organizatorii.
Evenimentul va avea loc la Memorial Drive Tennis Centre din Adelaide, iar fon­durile adunate vor fi donate Fundaţiei Te­ni­sului Australian.
În cadrul acestui turneu demonstrativ va evolua şi o altă româncă, Irina Begu, care va juca un meci de un set cu tiebreak contra vete­ranei americane Venus Williams.
Nu vor lipsi de la acest turneu demons­tativ liderul ATP, Novak Djokovic (Serbia), care va primi replica tânărului italian Jannik Sinner. Legendara jucătoare americană Se­rena Williams o va înfrunta pe japoneza Nao­mi Osaka, în timp ce spaniolul Rafael Nadal îl va întâlni pe austriacul Dominic Thiem, campionul en titre de la US Open.
Turneul de la Adelaide va marca şi sfâr­şitul perioadei de carantină obligatorie pen­tru jucătorii străini care au sosit în Australia pentru a participa la primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open (8-21 februarie).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sprijin financiar HORECA

În Monitorul Oficial Nr. 1330 din 31 decembrie 2020 a fost publicată Ordonanța de urgență a Guvernului Nr. 224/2020 din...

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că şi în aceste condiţii grele, cu restricţiile impuse de pandemia de...

Bulina neagră

Vali-Sebastian Andrei, cetăţean din Deva Pentru că a fost arestat preventiv pe o perioadă de 20 de zile, fiind cercetat...

Închide