Tenis de câmp. Turneul de tenis de la Indian Wells, anulat

9 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Turneul de la Indian Wells, primul turneu al anului din categoria Premier Mandatory, a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus. Decizia a venit după ce a fost declarată situaţie de urgenţă în Coachella Valley, zona în care a fost confirmat un nou caz de îmbolnăvire cu acest virus.

Organizatorii pregătiseră premii de peste 17 milioane de dolari iar anunţul a venit pe o reţea de socializare: „Departamentul de sănătate din Riverside County a declarat stare de urgenţă pentru Coachella Valley, după ce a fost confirmat un nou caz de coronavirus. Ca urmare, ediţia din 2020 a BNP Paribas Open nu va mai avea loc, măsura decisă pentru a-i proteja pe sportivi şi spectatori”.
Turneul este cel mai important eveniment sportiv anulat din cauza epidemiei de coronavirus, după ce mai multe etape de Cupă Mondială din sporturile de iarnă, turnee preolimpice pentru Tokyo 2020, turnee de tenis, mai mici sau mai mari, etape din calendarul mondial de snooker au fost anulate în China şi nu numai. Calificările turneului de la Indian Wells ar fi trebuit să înceapă azi, în timp ce tablourile principale ar fi urmat să înceapă joi. Tragerea la sorţi pentru tablourile principale era programată pentru marţi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prima ediţie a Cupei Cetăţii la taekwon-do

Prima ediţie a Cupei Cetăţii la taekwon-do ITF a reunit la start peste 300 de sportivi reprezentând 16 cluburi din...

Fotbal, Liga a IV-a. Jiul Petroşani e din nou lider

Etapa programată la finalul săptămânii trecute a adus un nou lider. Derbiul etapei a fost la Petroşani, unde CSM Jiul...

Automobilism: Raliul Primăverii, dar pentru bărbaţi

Pe o vreme potrivnică unor competiţii automobilistice, cu rafale de ploaie măruntă şi pătrunzătoare, 18 tineri piloţi au participat duminică...

Închide