Sport

TENIS DE CÂMP. Simona Halep nu vrea în echipa de FedCup

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a confirmat, pe pagina sa de Facebook, că nu va juca pentru echipa de Fed Cup a ţării noastre în meciul cu Canada, din cauza faptului că nu este recuperată complet după acciden­ta­rea de la Australian Open.

A fost înlocuită
„După ce am petrecut această săptă­mână odihnindu-mă şi încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este com­pletă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Fede­raţiei”, a scris Halep în postarea sa.
„Echipa e pe primul loc şi e mult mai impor­­tant ca în echipă să fie 4 jucătoare sănă­toase gata pentru meciuri, aşa că l-am infor­­mat pe căpitanul echipei, Florin Segăr­ceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100 la sută pentru joc. Îmi pare rău că nu pot să joc pentru România, deşi e foarte important pentru mine, dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete şi pentru a fi alături de echipă la acest meci important. Hai România!”, spune în postare Halep.
Florin Segărceanu o convocase deja de luni pe Ana Bogdan pentru meciul cu Canada. Jucătoarea numărul 86 mondial a con­firmat convocarea și va face depla­sa­rea la Cluj-Napoca, marţi, alături de cele­lalte jucătoare din lot.
Celelalte jucătoare convocate pentru meciul cu Canada sunt Sorana Cîrstea (38 WTA), pe Irina-Camelia Begu (37 WTA) şi pe Raluca Olaru (45 WTA la dublu).
Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Poliva­lentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.
România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.