Tenis de câmp. Meciul România-Italia din Fed Cup se joacă în februarie 2021

Meciul de tenis de câmp din cadrul Fed Cup dintre România şi Italia a fost reprogramat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) din cauza epidemiei de coronavirus. De altfel, ITF a amânat la momentul respectiv toate meciurile din cadrul Fed Cup programate în luna aprilie, inclusiv turneul final al competiţiei de la Budapesta.

Acum, Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat noile date de desfăşurare ale partidelor din cadrul Fed Cup. Astfel, în ceea ce priveşte play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, fază a competiţiei care ne priveşte în mod direct, s-a luat decizia ca meciurile programate iniţial în luna aprilie 2020 să se joace în perioada 5-6 februarie 2021. Astfel, România va întâlni Italia în prima săptămână din luna februarie a anului viitor, meciul urmând a avea loc în ţara noastră. Câştigătoarea întâlnirii România – Italia va juca în 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup.
Turneul final al Fed Cup se va disputa pe terenurile de zgură, la „Arena Papp László” din Budapesta, iar cele 12 naţionale calificate sunt repartizate în patru grupe de câte trei: Franţa, Ungaria şi Rusia (în grupa A); Australia, Belgia şi Belarus (în grupa B); SUA, Slovacia şi Spania (în grupa C); Cehia, Elveţia şi Germania (în grupa D).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.