Rugby. Competiţiile naţionale, reluate în luna august

30 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Federaţia Română de Rugby a anunţat că în luna august se vor relua competiţiile tutelate de acest for naţional. Biroul Federal a hotărât ca SuperLiga CEC Bank, sezonul 2019-2020, să reînceapă pe 15 august, la Braşov, cu partide de baraj, urmând ca în acelaşi oraş să aibă loc semifinalele pe 22 august şi pe 29 finala.

Ediţia 2020 a Cupei României va reuni cele şase echipe din SuperLiga CEC Bank împărţite în două grupe, pe criterii regionale. Prima etapă va avea loc pe 1 august, iar celelalte runde se vor juca pe 8 august, 12, 19 şi 26 septembrie, iar ultima pe 3 octombrie.
Totodată, s-a aprobat stabilirea clasamentelor finale, fără reluarea meciurilor rămase de disputat, dacă autorităţile vor dispune măsuri restrictive privind organizarea întrecerilor sportive, înainte sau în timpul reluării calendarului competiţional, declarându-se astfel echipele câştigătoare în funcţie de clasamentul din acel moment.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tenis de câmp. Meciul România-Italia din Fed Cup se joacă în februarie 2021

Meciul de tenis de câmp din cadrul Fed Cup dintre România şi Italia a fost reprogramat de Federaţia Internaţională de...

Hunedoreanul Dănuţ Budai a debutat cu dreptul în campionatul naţional de raliuri

„Cupa Suzuki” la automobilism şi-a schimbat denumirea în acest an competiţional, devenind “Swift Cup”. Echipajele care au debutat în sezonul...

Fotbal Liga a III-a. Cetate Deva începe pregătirile

Fără fotbalul cel de toate zilele e tot mai greu, spun iubitorii acestui sport aflaţi în municipiul de la poalele...

Închide