Sport

TENIS DE CÂMP. Fără Nadal, avem o șansă în fața spaniolilor!

Echipa de Cupa Davis a României a ajuns la Marbella, unde va disputa barajul de calificare la turneul final, împotriva reprezentativei Spaniei.
Din echipa României de Cupa Davis pentru barajul cu Spania fac parte Marius Copil, Nicolae Frunză, Ștefan Paloși, Gabi Adrian Boitan și Horia Tecău. Gabriel Trifu este căpitanul nejucător, iar Andrei Mlendea, antrenor.
Întâlnirea dintre România și Spania va avea loc în zilele de 4 și 5 martie 2022, pe zgură, pe terenul de la „Puente Romano Hotel Tennis Club”. Echipa care va câștiga această întâlnire va juca la Turneul Final Davis Cup din 2022.
Căpitanul spaniolilor, Sergi Bruguera,
i-a convocat pentru întâlnirea cu România pe Roberto Bautista Agut, Pablo Carreno Busta, Carlos Alcaraz, Alejandro Davidovich Fokina și Marcel Granollers.
Rafael Nadal a decis să nu joace împotriva „tricolorilor”.
Spania este favorită certă în fața României, chiar și în absența lui Rafael Nadal, dar Marius Copil și compania vor forța o surpriză istorică. România a ajuns la barajul pentru turneul final al Cupei Davis după 4-0 cu Peru, întâlnire des­fă­șurată în luna noiembrie a anului trecut, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura