TENIS DE CÂMP. Australian Open se va desfășura în luna februarie

21 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Directorul turneului Australian Open, Craig Tiley, a declarat că toți marii jucătorii de tenis vor participa la turneul din 2021: „Avem confirmări de la toţi sportivii că vor fi în Australia. Evident, fiind începutul sezonului se poate întâmpla orice, dar angajamentele există. Toţi jucătorii, inclusiv Federer, s-au angajat să vină”.

Din cauza pandemiei de COVID-19, organizatorii au luat decizia de a amâna startul turneului din Melbourne, care ar fi trebuit să înceapă la mijlocul lunii ianuarie. Toți jucătorii care vor evolua în acest an pe tabloul principal vor fi nevoiți să petreacă 14 zile în carantină în Australia pentru a minimaliza riscul de răspândire a coronavirusului, iar calificările se vor disputa la Doha, între 10 și 13 ianuarie.

Despre Roger Federer, directorul turneului australian a declarat: „Ne-a spus că data de 8 februarie este mai potrivită pentru el din perspectiva pregătirilor pentru Australian Open. Însă multe depind de cum va reacţiona organismul său în următoarele două-trei săptămâni”

Australian Open se va desfășura în perioada 8-21 februarie, fiind amânat din cauza pandemiei de Covid-19.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fără Rusia la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021 și Beijing 2022

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunțat că Rusia a fost exclusă timp de doi ani de la competițiile mondiale...

FOTBAL – Liga a IV-a. S-a stabilit programul meciurilor restante

La finalul săptămânii trecute Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara (AJF) s-a întrunit pentru a analiza activitatea forului...

HANDBAL. Echipa Norvegiei este campioană europeană

Turneul final al Campionatului European de handbal feminin din Danemarca s-a încheiat duminică, 20 decembrie, la Herning, unde au fost...

Închide