TENIS DE CÂMP. Australian Open se va desfășura în luna februarie

Directorul turneului Australian Open, Craig Tiley, a declarat că toți marii jucătorii de tenis vor participa la turneul din 2021: „Avem confirmări de la toţi sportivii că vor fi în Australia. Evident, fiind începutul sezonului se poate întâmpla orice, dar angajamentele există. Toţi jucătorii, inclusiv Federer, s-au angajat să vină”.

Din cauza pandemiei de COVID-19, organizatorii au luat decizia de a amâna startul turneului din Melbourne, care ar fi trebuit să înceapă la mijlocul lunii ianuarie. Toți jucătorii care vor evolua în acest an pe tabloul principal vor fi nevoiți să petreacă 14 zile în carantină în Australia pentru a minimaliza riscul de răspândire a coronavirusului, iar calificările se vor disputa la Doha, între 10 și 13 ianuarie.

Despre Roger Federer, directorul turneului australian a declarat: „Ne-a spus că data de 8 februarie este mai potrivită pentru el din perspectiva pregătirilor pentru Australian Open. Însă multe depind de cum va reacţiona organismul său în următoarele două-trei săptămâni”

Australian Open se va desfășura în perioada 8-21 februarie, fiind amânat din cauza pandemiei de Covid-19.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.