Televizorul – 5 cazuri în care îl poţi folosi

9 martie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Publicitate

Rar întâlnim oameni care să nu aibă în locuinţă un televizor. Dintre cei care sunt posesorii unui astfel de aparat, foarte puţini mai au modele vechi, cu tub. Acum, cei mai mulţi au plasme sau Smart TV-uri şi cu ajutorul lor se pot bucura de petrecerea timpului liber într-un mod cât mai divers, după cum urmează:

1. Vizionarea posturilor de pe abonamentul de televiziune
De cele mai multe ori, televizoarele sunt întrebuinţate pentru a te putea bucura de posturile din grila de programe pentru care ai optat la abonament. E modul clasic în care ele sunt utilizate şi poţi alege să te uiţi la filmele şi emisiunile preferate, să asculţi muzică de pe canalele dorite sau să îţi laşi copilul să se uite la desene animate, documentare şi aşa mai departe.

2. Filme de pe platformele online
Dacă modelul pe care îl deţii e un Smart TV, atunci nici nu ai nevoie de un abonament de televiziune pentru a te relaxa. Poţi foarte bine să vizionezi filme de pe platformele online, contra cost, bineînţeles. Vei găsi o mulţime de producţii interesante, de toate genurile, pe Netflix sau HBO, cele mai populare aplicaţii de acest fel din ţară noastră. Filmele sunt traduse în limba română şi vei găsi chiar şi câteva care aparţin ţării noastre.

3. Conţinut media de pe stick
Poţi să redai conţinut media de pe stick chiar şi de pe un TV ce nu e unul inteligent. Ai nevoie doar de un port USB disponibili. Dacă el există, poţi să salvezi pe o memorie externă de acest fel muzică, poze, dar şi filme, iar apoi să le redai atunci când doreşti asta.
La filme, de multe ori pot exista probleme legate de subtitrare, în sensul că aceasta nu e afişată. Pentru a remedia acest inconvenient, ceea ce trebuie să faci e să redenumeşti fişierul în care se află subtitrarea în aşa fel încât să fie identic cu numele fişierului în care se află filmul.

4. Gaming de pe consolă
Dacă îţi place să îţi petreci timpul liber jucându-te pe consolă, ai nevoie bineînţeles de un televizor. Nici aici nu e musai să fie Smart, atâta timp cât are interfaţa potrivită pentru a putea conecta xBox-ul, PlayStation-ul sau alte astfel de device-uri. Când vine vorba de gaming, cu cât ecranul e mai generos, cu atât experienţa va fi una mai plăcută.
Cu ajutorul consolei poţi să transformi o plasmă clasică în Smart TV, dacă are porturile necesare ce fac legătura, iar apoi să foloseşti ambele aparate pentru a viziona conţinut de pe YouTube, diverse site-uri sau platforme de filme online.

5. Monitor pentru computer
Dacă ai o unitate centrală, deoarece nu eşti adeptul laptopurilor, ci vrei un desktop, atunci televizorul poate juca rol de monitor. Ai nevoie doar să îl poţi conecta, deci, de o interfaţă compatibilă. Cu un cablu care face legătura dintre aceste două elemente totul se va rezolva şi te vei putea bucura de beneficiile unor astfel de aparate.

Dacă vrei să cumperi un televizor pe care să-l foloseşti în diverse scopuri, pe Macrotehnicus vei găsi trimitere spre o multime de modele, dar şi sfaturi legate de cum să alegi un astfel de dispozitiv sau tot felul de alte device-uri.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Pasu Ioana spune:

    Ce bine ca ne-ati spus asta!! Muream si nu stiam la ce-i bun un televizor!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Capturat şi dus în puşcărie

Un tânăr de 27 de ani, din Ghelari, condamnat la doi ani de închisoare pentru furt calificat, a crezut că...

Cinci dosare penale pentru şoferii prinşi băuţi la volan

Suspecţii cercetaţi penal de poliţişti sunt din întreg judeţul şi au fost prinşi în weekendul trecut pe drumurile publice conducând...

Poliţiştii hunedoreni au făcut prăpăd cu radarele

Acţiunea s-a desfăşurat pentru a reduce numărul de accidente rutiere grave şi s-a soldat cu acordarea a 310 sancţiuni, cele...

Închide