Gura lumii, 10.03.2020

9 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Un viceprimar dintr-o comună de pe la noi, săgetat, are o afacere, susţin gurile rele într-o altă comună, ca să nu bată la ochi. Zvonerii de serviciu povestesc prin târg că omul nostru deţine business-ul respectiv de mai bine de 10 ani, fără să declare la Finanţe acest lucru. Cârcotaşii şuşotesc că el câştigă bani frumoşi din reparaţii electrocasnice, asta şi pentru că nu declară nimic la fisc. Gurile rele spun că edilul nostru îşi permite acest lucru, susţinând că este la putere şi are voie să facă ce vrea, chiar şi să încalce legea. Că aşa e la noi!

Susţin cârcotaşii prin târg că un director de instituţie face naveta într-un oraş mai mare, aflat la sute de kilometri de judeţ, pentru a urma nişte cursuri. Omul nostru cică merge săptămânal pe acolo, cel puţin aşa spune el acasă. Zvonerii au aflat însă că directorul nostru este însoţit în cele mai multe deplasări de acest gen cu duduia pe care o ţine pe post de amantă. Lucrurile, povestesc cârcotaşii pe la colţuri, durează de ceva timp, iar subordonaţii comentează. Omul foloseşte şi maşina de serviciu, se-nţelege, adică nu se joacă şeful, că îşi permite.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Televizorul – 5 cazuri în care îl poţi folosi

Rar întâlnim oameni care să nu aibă în locuinţă un televizor. Dintre cei care sunt posesorii unui astfel de aparat,...

Capturat şi dus în puşcărie

Un tânăr de 27 de ani, din Ghelari, condamnat la doi ani de închisoare pentru furt calificat, a crezut că...

Cinci dosare penale pentru şoferii prinşi băuţi la volan

Suspecţii cercetaţi penal de poliţişti sunt din întreg judeţul şi au fost prinşi în weekendul trecut pe drumurile publice conducând...

Închide