Televizare amânată pentru FC Hunedoara

28 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Eusebiu Şuvagău, antrenorul echipei FC Hunedoara, a infirmat zvonul privind transmiterea meciului cu Gloria Arad pe postul OTV, însă a precizat că există discuţii pentru televizarea partidei cu FC Şcolar Reşiţa, programată în 26 noiembrie.

Numai la stadion, nu şi la TV

Site-ul suporterilor alb-albaştri şi un ziar sportiv online din Arad au anunţat că meciul dintre FC Hunedoara şi Gloria Arad, programat mâine de la ora 15.00, pe Stadionul „Michael Klein, va fi amânat cu o zi, pentru a fi televizat de postul OTV. Informaţia s-a dovedit însă nefondată, iar partida va putea fi urmărită doar de cei care vor ajunge la stadion, nu şi pe micul ecran, întrucât televizarea a fost anulată. „Meciul se va juca mâine, de la ora 15.00, conform programării făcute de FRF şi nu va fi televizat. Este însă posibil să se televizeze următoarea partidă pe care o vom susţine pe teren propriu, cea cu FC Şcolar Reşiţa din 26 noiembrie”, a spus antrenorul alb-albaştrilor, Eusebiu Şuvagău.

Ţintesc locul I cu amicale tari

Dincolo de a fi sau a nu fi televizat, meciul cu Gloria Arad are doar varianta victoriei pentru tehnicianul echipei hunedorene, Eusebiu Şuvagău. „E obligatoriu să câştigăm, pentru că vrem să urcăm pe primul loc. Sperăm ca Luceafărul Oradea să se împiedice în această etapă, sau, dacă nu, ne propunem să o încurcăm noi în meciul direct de la Oradea, de peste trei săptămâni. Până la duelul direct cu bihorenii, vom disputa două amicale tari în cele două săptămâni în care nu suntem programaţi în campionat. Primul meci va fi sâmbăta viitoare la Alba Iulia, cu Unirea, iar următorul va fi vineri, 13 noiembrie, la Arad, cu UTA”, a spus tehnicianul echipei hunedorene. (C. Marinuţ)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
O singură speranţă pentru susţinătorii moţiunii. Nici o şansă!

Aşa cum, de fapt, am bănuit şi am şi afirmat în editorialul precedent, moţiunea de cenzură nu a trecut în...

Festival de judo la „Cupa Cetate”

Cei mai valoroşi judoka (băieţi şi fete) de la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Deva şi Sport Club Municipal (SCM) Deva...

Grădina zoologică din Hunedoara, adusă la standarde europene

Până la sfârşitul anului viitor, grădina zoologică din municipiul Hunedoara va fi total reamenajată, respectând toate standardele europene, în materie....

Închide