Telecabina de la Cetatea Devei funcţionează din nou

7 martie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Începând de vineri, 8 martie 2019, de la ora 8:00, telecabina care facilitează accesul în Cetatea Devei va funcţiona în regim normal pentru public.

„Specialiştii de la CNCIR Sibiu au fost astăzi la Deva. S-au efectuat probe cu monolinerul şi am primit avizul să repornim instalaţia. Telecabina va fi funcţională de vineri dimineaţă şi va transporta în siguranţă turiştii”, declară Corinna Costea, şeful Serviciului Baze Sportive şi de Agrement din cadrul Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.
Reamintim că până în 30 aprilie 2019, programul de vizitare a Cetăţii Deva este între orele 8:00 şi 20:00. Ultimele curse ale Telecabinei vor avea loc la ora 19:30 (urcare) şi 19:50 (coborâre). Tarifele pentru Telecabină sunt neschimbate faţă de anul trecut. Un bilet dus-întors pentru adulţi costă 20 de lei. Pentru copii, elevi, studenţi, pensionari, 10 lei dus/întors.
Veteranii de război, persoanele cu handicap cu însoţitor, copiii instituţionalizaţi şi copiii cu vârsta sub trei ani (în baza actelor doveditoare) pot utiliza gratuit telecabina. (M. Crivăţ)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Neutru spune:

    Cat s-a pierdut din incasarile intrerupte in plin sezon turistic in 2018 ? Consider ca angajatii care “raspundeau” de mentenantza instalatiei sunt vinovatii care trebuie trasi la raspundere. Cat timp nu a functionat instalatia (si nu s-au realizat incasari) precum si costul aducerii specialistilor de la firma care a livrat instalatia, sunt motive pentru ca cei (ne)merituosi (adica vinovatii si incompetentii) sa fi parasit deja acest loc de munca. Incompetentii trebuie sa participe la suportarea unei parti din paguba produsa. Ce se intampla cu ei ? Au ramas pe aceleasi locuri “caldute” ? Daca se mai intampla ceva, de vina vor fi cei care ii mentin pe posturi pe niste (ne)calificati si incompetenti !!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Secţii ale Spitalului Judeţean modernizate cu fonduri europene

Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală, laboratorul de medicină nucleară şi cabinetul de pediatrie din cadrul ambulatoriului integrat al Spitalului...

Lovitură pentru PNL Hunedoara. Doi primari au plecat la ALDE

Lovitură pentru organizaţia judeţeană Hunedoara a PNL! Doi primari de comune, Ovidiu Furdui, primarul comunei Crişcior, şi Mircea Ghilean, primarul...

Bibliotecile laureate în anul 2018

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, a organizat în ziua de 7 martie 2019 un eveniment...

Închide