Telecabina de la Cetatea Devei este în revizie tehnică

8 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Clej

Astăzi, marţi, telecabina care facilitează accesul turiştilor în Cetatea Devei se află în revizia tehnică lunară.
Firma de mentenanţă şi specialiştii serviciului care administrează Telecabina verifică instalaţia, cabluri, comunicaţia radio între punctul de comandă şi cabină etc., pentru ca turiştii să fie în siguranţă.
Ascensorul va fi repus în funcţiune mâine şi va funcţiona conform programului normal de la ora 8 la 20.
Turiştii care doresc să viziteze fortăreaţa medievală o pot face la pas pe la Poarta 1 şi au la dispoziţie trei trasee: Traseul nr. 1 – din spatele restaurantului de la Poalele Cetăţii până la Poarta 1, timp de mers: aproximativ 45 de minute; Traseul nr. 2 – de la intrarea în tunel (partea dreaptă) până la Poarta 1, timp de mers: aproximativ 40 de minute; Traseul nr. 3 – din faţa tunelului (partea stângă) până la Poarta 1, timp de mers: aproximativ 30 de minute.
Reamintim că de la 1 octombrie 2018 şi până în 30 aprilie, 2019, programul de vizitare a Cetăţii Devei este între orele 8:00 şi 20:00. Ultimele curse ale Telecabinei vor avea loc la ora 19:30, urcare, şi 19:50 coborâre.
Pentru cei care preferă să viziteze monumentul istoric pe jos, ultima intrare pe Poarta 1 va fi la ora 19:30. Poarta 1 se va închide la ora 20:00.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Biciclişti accidentaţi

Un bărbat de 65 ani din Deva, în timp ce conducea bicicleta pe DJ-708 E, din direcţia Deva - Cîrjiţi,...

Salvamontiştii români, pe locul trei în Dolomiţi

Rezultat de excepţie pentru echipa Salvamont România la competiţia ”Dolomiti Rescue Race - 2018”, unde a ocupat locul trei pe...

Nou termen în procesul fostei directoare de la Investiţii Rurale

Ieri, la Tribunalul Hunedoara a avut un nou termen de judecată procesul fostei directoare a Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor...

Închide