Teatrul de Artă Deva încheie anul 2018 în forţă şi începe 2019 cu două premiere

6 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Teatrul de Artă Deva încheie anul 2018 în forţă, oferind publicului în luna decembrie o serie de evenimente care sperăm că vor fi pe placul celor care îi vor trece pragul.
Luna cadourilor culturale propuse de Teatrul de Artă Deva a debutat cu prezentarea producţiilor „Fotograful Unirii“, regia Mihai Panaitescu (cu Eugen Pădureanu, Delia Lazăr, Mihai Panaitescu) şi „Şantaj”, regia Cosmin Creţu (cu Roxana Olşanschi, Laurenţiu Lungu, Viorica Bulgac, Theodor Creţu şi Aurel Răducu Gheorghe), la Teatrul Dramatic „Fani Tardini“ Galaţi, în 1 şi 2 decembrie.
În data de 5 decembrie, actorii deveni au ajuns la Căminul Cultural din Ilia, unde au susţinut două spectacole. Unul pentru cei mici – „Burtiplici şi Tontonici” (cu Roxana Olşanschi şi Cristina Lazăr) şi unul pentru cei mari, „Şantaj”. Seria spectacolelor va continua în data de 9 decembrie la sediul TAD cu o nouă reprezentaţie a spectacolului „Contract”, regia Mihai Panaitescu, eveniment organizat de către Asociaţia AlerT în Deva, în cadrul programului „Antrenament Mental – episodul 2“. Urmează un nou turneu între 10-13 decembrie, teatrul devean poposind pe rând în Bistriţa, Sighişoara şi Mediaş, unde Ioana Crăciunescu, Andreea Pascu şi Roxana Olşanschi vor încheia un nou „Contract“.
În 13 decembrie, la sediul Teatrului de Artă Deva, va avea loc spectacolul „Believe by Vlad Grigorescu“ cu începere de la 19,30, urmând ca în 14 decembrie, de la ora 10, cei mici să fie aşteptaţi în sala de teatru pentru întâlnirea cu „Buble Show – Milkshake şi Floricica ce iubea baloanele de săpun“.
În 17 decembrie, de la ora 19, melomanii vor avea ocazia să asiste la un concert de pian susţinut de profesorul devean Cristian Dumitriu şi invitaţii săi, iar în 21 decembrie, TAD termină în forţă cu un concert Rock and Roll Christmas, susţinut de trupa The Puzzles!
În plus, în această perioadă, ne-a declarat regizorul şi actorul Mihai Panaitescu, directorul Teatrului de Artă Deva, se lucrează intens la pregătirea a două noi spectacole, care vor avea premiera la finalul lunii ianuarie. Este vorba de comedia „Un bărbat şi mai multe femei“, în regia lui Eugen Pădureanu (cu Roxana Olşanschi, Andreea Pascu şi Eugen Pădureanu) şi spectacolul pentru copii „Vestitul Peticilă”.
Deci, după cum se vede, TAD Deva încheie anul 2018 în forţă, cu numeroase spectacole prezentate acasă, dar şi în deplasare, şi începe 2019 cu două premiere.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 6.12.2018

Petru Alexandru Balasz, tânăr de 19 ani, din Hunedoara Pentru că riscă închisoarea după ce a băgat un devean în...

Bulina albă, 6.12.2018

Ilie Pintea, corespondentul din judeţul Hunedoara al postului public de radio Pentru că a fost decorat cu Emblema de Onoare...

Gura lumii, 6.12.2018

După un an greu de muncă, dacă ne gândim câte drumuri au făcut pe la partid pentru a-şi păstra funcţiile...

Închide