Teatrele hunedorene, la „New Wave Theater Festival”

17 noiembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Teatrul de Artă Deva şi Teatrul Dramatic ”I.D. Sârbu” din Petroşani participă la prima ediţie a festivalului „New Wave Theater Festival“, eveniment demarat odată cu aniversarea a 70 de ani de existenţă a Teatrului de Vest din Reşiţa.

Evenimentul este marcat prin organizarea festivalului, care se va desfăşura pe parcursul a nouă zile, până în 23 noiembrie. Îşi vor da concursul 14 trupe de teatru din întreaga ţară, iar printre ele şi de la Teatrul de Artă Deva şi Teatrul Dramatic „I.D.Sârbu” din Petroşani.
Potrivit conducerii Teatrului de Vest din Reşiţa, vor fi două scene de festival, respectiv, scena Teatrului de Vest şi cea a Sălii Lira a Liceului de Artă „Sabin Păuţa” din Reşiţa. Vor evolua 80 de artişti, publicul fiind invitat să experimenteze noile tendinţe în teatru şi să participe la evocarea celor şapte decenii de existenţă ale teatrului reşiţean. (M. Gânju)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. New Wave Theater Festival editia I, în presă | 5 decembrie 2019

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputatul Sorin Marica: Impozitarea să se facă în concordanţă cu realitatea, nu cu interesele

Victor Ponta, liderul Pro România, susţine că pensiile trebuie să crească diferenţiat – la fel şi salariile în zona bugetară,...

Eleve din Deva premiate la un concurs naţional dedicat Jocurilor Olimpice

La Casa Olimpică din Bucureşti a avut loc festivitatea de premiere a Concursului naţional de arte plastice “Jocurile Olimpice în...

Bal caritabil organizat de Club Rotary Deva Castrum

Vineri seara, la sala Bliss Events, a avut loc un bal caritabil al cărui scop a fost strângerea de fonduri...

Închide