Actualitate

Taximetrişti urmăriţi şi agresaţi în Petroşani

Doi şoferi de taxi, angajaţi ai unei firme din municipiul Petroşani, au fost agresaţi de doi indivizi după ce au refuzat o cursă. Societatea de taximetrie a luat decizia de a nu mai intra într-un cartier de la mar­ginea municipiului, în special seara, după ce a avut o serie de probleme.
Maşinile erau atacate cu pietre ori clienţii ameninţau angajaţii sau nu plăteau cursele. În noaptea de luni spre marţi a primit o comandă din cartierul Bosnea, dar pentru că dispecerul a refuzat să o onoreze, „clienţii” s-au enervat. Au luat un alt taxi şi au plecat la vânătoare prin oraş.
„Poliţia municipiului Petroşani a fost se­si­­zată prin intermediul 112, că pe strada Dea­lului din municipiul Petroşani a avut loc un scan­dal. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa lo­cului au constatat că, doi bărbaţi în vârs­tă de 36 şi respectiv 38 de ani, ambii conducători de taxi, în urma unui conflict verbal, au fost agre­saţi fizic de către alţi doi bărbaţi care se de­plasau cu un alt autoturism taxi”, a in­format IPJ Hunedoara.
Unul dintre cei doi şoferi agresaţi este in­ter­nat în spital, iar celălalt are nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit do­sar de cercetare penală pentru săvârşirea in­fracţiunii de lovire sau alte violenţe. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura