Adolescentă bătută în stradă, la Deva

8 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Poliţiştii s-au autosesizat după ce imaginile cu adolescenta bătută au ajuns pe reţelele so­ciale. Agresoarea, o fată de 13 ani, nu va răs­punde penal.

Totul s-a petrecut într-un cartier al mu­ni­ci­piu­lui Deva sub privirile altor adolescenţi. Aceş­tia nu intervin pentru a aplana conflictul, ba chiar par să o încurajeze pe agresoare. ”În data de 07.09.2020, în urma unei postări pe o re­ţea de socializare a unui mesaj şi a unei fil­mări, poliţiştii Biroului de Investigaţii Cr­i­minale din cadrul Poliţiei municipiului Deva, s-au sesi­zat din oficiu că, în prezenţa mai multor mar­tori, toţi adolescenţi, o minoră în vârstă de 16 ani a fost agresată de către o altă minoră de 13 ani. În cauză poliţiştii au în­tocmit dosar pe­nal pen­tru infracţiunile de lo­vire şi alte violenţe şi tul­burarea liniştii şi or­dinii publice”, a pre­ci­zat Carla Strujan, pur­tă­torul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Părinţii minorei agresoare riscă o amendă contravenţională. Anchetatorii încearcă să-i identifice pe toţi cei care au fost la faţa locu­lui în momentul în care adolescenta a fost agresată. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Taximetrişti urmăriţi şi agresaţi în Petroşani

Doi şoferi de taxi, angajaţi ai unei firme din municipiul Petroşani, au fost agresaţi de doi indivizi după ce au...

Şi fără permis, şi cu lemnele fără acte

Un bărbat din Petroşani s-a gândit să-şi facă aprovizionarea cu lemn de foc pentru iarnă şi a luat o camionetă...

Tânăr mort într-un accident la Luncoiu de Sus

Un accident rutier, produs pe raza loca­lităţii Luncoiu de Sus, în urma căruia un tânăr de 28 de ani, din...

Închide