Taximetrist mort la volan

12 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un echipaj de poliţie din municipiul Petroşani, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe strada Venus din localitate, a observat un taximetru oprit într-o poziţie nefirească, ulterior constatând că şoferul se afla inconştient la volan.

„Poliţiştii au apelat SNUAU 112, solicitând o ambulanţă. Echipajul de pe ambulanţă sosit la faţa locului a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă persoana în cauză a fost declarată decedată”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au stabilit că taximetristul avea 60 de ani şi este din municipiul Petroşani. ”În urma verificărilor efecuate, nu rezultă a fi suspiciuni de comitere a unei infracţiuni, însă poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care a intervenit decesul”, a mai precizat IPJ Hunedoara. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă Petroşani în vederea efectuării necropsiei. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Razii pe întreg teritoriul judeţului

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara a organizat, la finele săptămânii trecute, o serie de acţiuni la nivelul judeţului. Astfel,...

Au ieşit de după gratii, dar rămân în arest la domiciliu

Veste bună pentru cei trei bărbaţi acuzaţi în dosarul prostituatei bătute de aceştia. Magistraţii Tribunalului Hunedoara au admis, la începutul...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Un timp din timpul vieţii tale

Bine v-am regăsit, dragii mei dragi! Şi chiar îmi doresc să fiţi bine! Vă recunosc sincer că traversez de o...

Închide