Razii pe întreg teritoriul judeţului

12 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara a organizat, la finele săptămânii trecute, o serie de acţiuni la nivelul judeţului. Astfel, nouă razii au fost efectuate pe raza localităţilor Orăştie, Călan, Hunedoara şi Deva, la acestea participând 327 de poliţişti, jandarmi ori militari. În timpul acţiunii au fost legitimate 1.223 de persoane şi 630 de autoturisme au fost verificate. Poliţiştii au dat 140 de amenzi cu o valoare de aproape 200.000 de lei. Totodată, în cadrul acţiunilor a fost prins în flagrant şi autorul unui furt, iar un alt dosar penal a fost întocmit pentru conducere fără permis.

Valea Jiului, scotocită de la un capăt la altul
În ce priveşte Valea Jiului, acţiunea a venit ca răspuns imediat la ceea ce s-a întâmplat la Vulcan, unde doi indivizi au urcat pe un bloc pentru a protesta, iar locuitorii unui întreg cartier i-au ”asistat”, ignorând dispoziţiile privind distanţarea socială.
Astfel, poliţiştii de la serviciile rutieră, ordine publică şi investigaţii criminale au razii cu efective mărite, vizaţi fiind cei care nu respectă ordonanţele militare, respectiv izolarea la domiciliu. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, poliţiştii au acţionat în Petroşani, Aninoasa, Petrila, Vulcan, Lupeni şi Uricani, unde au verificat autovehicule şi au legitimat toate persoanele aflate pe domeniul public. Deşi cei mai mulţi dintre cei verificaţi s-au conformat cerinţelor oamenilor legii, au fost şi indivizi recalcitranţi. Aceştia s-au cuminţit instantaneu când au văzut că trupele speciale ale IPJ Hunedoara sunt gata să intervină. În urma acţiunii au fost sancţionaţi şi mulţi dintre cei care au participat la protestul de la Vulcan, cei identificaţi că au fost ostili şi n-au respectat indicaţiile echipajelor care au intervenit la incident.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au ieşit de după gratii, dar rămân în arest la domiciliu

Veste bună pentru cei trei bărbaţi acuzaţi în dosarul prostituatei bătute de aceştia. Magistraţii Tribunalului Hunedoara au admis, la începutul...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Un timp din timpul vieţii tale

Bine v-am regăsit, dragii mei dragi! Şi chiar îmi doresc să fiţi bine! Vă recunosc sincer că traversez de o...

Militarii de la ISU şi specialiştii de la DSP lucrează la foc continuu

Mai multe persoane au fost escortate de 11 militari I.S.U Hunedoara cu două mijloace tehnice, spre judeţele de reşedinţă la...

Închide