Taximetrist lovit de soţul unei cliente

31 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Meseria de taximetrist poate fi uneori periculoasă. A păţit-o un bărbat de 34 de ani din Petroşani, care a reclamat la Poliţie faptul că a fost agresat fizic.
Taximetristul susţine că în 28 mai 2018 a transportat o femeie cu maşina, după ce aceasta a făcut o comandă telefonică. Însă, apoi, el susţine că a fost sunat pe telefonul mobil de către bărbatul clientei, care l-a ameninţat că-l va bate, deoarece nu a luat-o pe doamna sa de la scara blocului. În aceeaşi zi, soţul clientei şi-a pus în practică ameninţările. Astfel, hunedoreanul a venit la taximetrist, în timp ce acesta staţiona pe strada Avram Iancu din municipiul Petroşani, i-a deschis portiera şi l-a lovit pe bărbat. Petroşăneanul s-a ales astfel cu un dosar penal pentru lovire. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
De 1 Iunie, copiii sunt aşteptaţi la Farmacia Revitalia

Farmacia Revitalia din Deva organizează şi în acest an, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, o întâlnire specială cu comunitatea.

Puşi sub acuzare în dosarul mafiei lemnului de la Schweighofer

Mai mulţi directori de la fabricile Holzindustrie Schweighofer din Sebeş şi Rădăuţi au fost puşi sub acuzare, după percheziţiile efectuate...

George Becali, văzut ca potenţial investitor în brandul „Părintele Arsenie Boca”

Subiectul „Părintele Arsenie Boca” - marcă înregistrată continuă să rămână în atenţia publică. De data aceasta, în prim-planul scenariului a...

Închide