Muncitor forestier rănit în Şureanu

31 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Salvatorii montani au cerut în sprijin intervenţia elicopterului SMURD. Victima a suferit mai multe fracturi şi se afla într-o zonă greu accesibilă.
Bărbatul rănit se afla într-un fond forestier de deasupra Petrilei, în zona Loloaia-Şureanu, iar condiţiile accidentului sunt deocamdată neclare. Omul ar fi fost lovit de un cablu al unui TAF, însă fiind vorba de un accident de muncă cu incapacitate temporară de muncă, ancheta este derulată de angajator, iar concluziile prezentate ITM Hunedoara. „Noi am fost informaţi de acest accident, iar angajatorul va face cercetarea şi are termen 10 zile pentru a prezenta un raport“, a declarat Sorin Istrate, purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara. Cert este că muncitorul a avut nevoie de ajutorul salvatorilor montani din Petroşani, iar după ce i s-a acordat primul ajutor şi s-a făcut o evaluare, salvamontiştii au cerut în sprijin intervenţia elicopterului SMURD.
„Victima avea fractură deschisă de tibie şi peroneu, posibilă fractură de claviculă. Deoarece zona în care s-a petrecut accidentul era foarte izolată şi foarte grea pentru transport, s-a apelat la un echipaj aerian SMURD“, a precizat Remus Popescu, şef al Serviciului Salvamont Petroşani. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Taximetrist lovit de soţul unei cliente

Meseria de taximetrist poate fi uneori periculoasă. A păţit-o un bărbat de 34 de ani din Petroşani, care a reclamat...

De 1 Iunie, copiii sunt aşteptaţi la Farmacia Revitalia

Farmacia Revitalia din Deva organizează şi în acest an, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, o întâlnire specială cu comunitatea.

Puşi sub acuzare în dosarul mafiei lemnului de la Schweighofer

Mai mulţi directori de la fabricile Holzindustrie Schweighofer din Sebeş şi Rădăuţi au fost puşi sub acuzare, după percheziţiile efectuate...

Închide