EvenimentFlash

Taximetrist bătut măr, de doi tineri nervoşi

Livia Botici

Un taximetrist de 60 de ani, a fost bătut de doi tineri din Orăştie, care tocmai ieşiseră de la o discotecă, pentru simplul motiv că nu a vrut să-i transporte acasă. După ce i-au aplicat mai multe lovituri, cei doi agresori i-au furat taximetristului şi telefonul mobil, pentru ca victima să nu poată anunţa poliţia.

I-au aplicat zeci de lovituri

Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intrarea în satul Mărtineşti. În jurul orei 3, şase tineri, „afumaţi de aburii alcoolului” au ieşit de la discoteca din localitate, cu intenţia de a găsi o maşină, care să-i transporte înspre Orăştie. Au telefonat după un taxi, dar pentru că maşina nu mai ajungea, bărbaţii au încercat să găsească un alt mijloc de transport. „În timp ce se deplasau, tinerii a oprit un taxi. Însă, şoferul nu a vrut să-i ia, deoarece avea o comandă. Atunci, doi dintre tineri au început să-l lovească pe taximetrist, în timp ce restul grupului s-a îndepărtat şi a plecat înspre Orăştie cu un alt autoturism”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara. După ce i-au aplicat zeci de lovituri taximetristului, cei doi tineri nervoşi au luat-o la goană pe un câmp din apropiere.

Au fost prinşi de poliţişti

Cu toate că au reuşit să dispară de la locul faptei, cei doi bătăuşi cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani, ambii din Orăştie, au fost prinşi, la scurt timp de oamenii legii, chiar la domiciliile lor. De asemenea, asupra unuia dintre ei a fost găsit şi telefonul mobil al taximetristului, care i-a fost restituit proprietarului. Cu toate că au comis o infracţiune în plină stradă, tinerii sunt cercetaţi în stare de libertate. Pentru furt şi lovire, bărbaţii riscă mulţi ani de închisoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura