EvenimentFlash

Taximetrist bãtut de un client

01 taxi

Dan Terteci

O stradă din Deva a fost blocată de zeci de taximetrişti, după ce un coleg de-al lor a fost tâlhărit. Imediat după ce a anunţat păţania prin staţie, s-a dat alarma printre toţi taximetriştii din oraş. Lumea a ieşit cu mic, cu mare, să vadă despre ce este vorba.

Poliţiştii au fost luaţi la rost
Totul s-a întâmplat vineri seară, în jurul orei 22. Taximetristul a luat un client în maşină şi când a ajuns la destinaţie a avut parte de o surpriză mai puţin plăcută. L-a lovit cu un pumn în faţă şi a fugit, fără să plătească pentru drumul făcut. După cum susţine victima, hoţul ar fi reuşit să fugă cu aproape 250 de lei. Colegii de breaslă ai victimei au avut de făcut reproşuri poliţiei, că nu s-a mişcat destul de repede după apelul la 112. Pentru reluarea traficului în condiţii normale, a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor de la Rutieră, care au degajat carosabilul.

S-au certat din cauza preţului
În 5 minute de la primirea sesizării, poliţiştii au sosit la locul indicat de taximetrist, respectiv zona Uzo-Balcan, iar în urma verificărilor desfăşurate în zonă au identificat un martor ocular, care a declarat că între cei doi a avut loc o dispută verbală pe seama preţului
cerut de taximetrist. Apoi, clientul a coborât din taxi, s-a deplasat la geamul conducătorului auto, care era deschis, şi i-a aplicat acestuia  o lovitură cu pumnul, după care a fugit, fără să îi sustragă bani sau alte bunuri. În mai puţin de o oră de la primirea sesizării, poliţiştii au identificat autorul în persoana lui Dragomir A., de 36 de ani, din Deva, fără ocupaţie, cu antecedente penale. Fiind audiat, taximetristul a declarat că a fost lovit, dar nu a văzut momentul în care suspectul i-ar fi sustras banii. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii  de lovire sau alte violenţe, cercetările continuând pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul, cu autorul în stare de libertate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.