Tatăl care şi-a violat fetiţa rămâne în spatele gratiilor

Copila avea 11 ani când individul a abuzat-o sexual prima dată. Anchetatorii au arătat că minora a fost violată şi ame­ninţată de mai multe ori de tatăl vitreg.
Timp de doi ani nimeni n-a ştiut de calvarul prin care trece fata. Totul se petrecea într-o boxă a blocului în care locuiau, în localitatea Petrila. Suspectul, Ciprian Bena, fost arestat preventiv luna trecută, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, pe o perioadă de 30 de zile. Acesta i-a cerut magistratului să fie lăsat sub control judiciar ori în arest la domiciliu pe durata anchetei, cerere care i-a fost respinsă. Individul nu este la prima faptă penală, acesta fiind condamnat în urmă cu circa trei ani la 8 luni închisoare, pentru săvâr­şirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, pe­deapsă care i-a fost însă amânată. Par­chetul de pe lângă Judecătoria Petroşani a cerut prelungirea măsura arestării pre­ventive, solicitare admisă de instanţă, astfel că Bena va rămâne în celula de arest cel puţin până luna viitoare. Individul a vrut şi de această dată să fie lăsat în arest la domiciliu pe durata anchetei penale. Tribunalul Hunedoara i-a respins însă contestaţia menţinând decizia judecăto­rului din Petroşani. (M.G.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A fost prins unul dintre hoţii de la Asociaţia Pensionarilor Petroşani

Unul dintre autorii furtului de la Asociaţia Pensionarilor din Petroşani a fost prins la Vamă, la Nădlac şi adus la

A condus beat din Germania şi până în România

Un echipaj de poliţie rutieră care acţio­nează pe Autostrada Deva-Vâlcea l-a des­coperit pe inconştient înainte de a pro­duce o tragedie.

Uricani: mai bogaţi cu un bloc turn

Magdalena Șerban Edilul-șef al orașului Uricani, Dănuț Bu­hăescu (foto), și-a văzut îndeplinită una dintre cele mai vechi dorințe adminis­trative, și

Închide