Tatăl abuzator a cerut să-şi angajeze avocat

27 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

      Bărbatul a fost deja găsit vinovat de agresiune sexuală după ce şi-a abuzat propria fetiţă. Instanţa de fond l-a condamnat pentru agresiune sexuală, dar a făcut apel la sentinţă.
Dorin Beluş a fost condamnat de Judecătoria Deva, după ce şi-a abuzat în mod repetat fiica de 10 ani, la pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Magistraţii au reţinut că tatăl a comis cel puţin două acte materiale de agresiune sexuală. Individul a făcut apel, iar dosarul său a ajuns la Curtea de Apel Alba Iulia. Bărbatul a cerut un termen de judecată pentru a-şi putea angaja un apărător. Astfel, Curtea de Apel Alba Iulia a stabilit ca până la data de 5 septembrie a.c., Beluş să-şi poată lua un avocat care să-l apere.
Prima instanţă a mai decis ca pe lângă pedeapsa cu închisoare, tatăl abuzator să nu mai comunice cu fiica sa minoră, cu sora ei ori cu mama acestora. Individul trebuie să plătească şi 10.000 lei, cu titlu de daune morale.
Hunedoreanul de 46 de ani, din comuna Burjuc, a fost dat în vileag de copilă abia după ce mama acesteia s-a întors acasă de la muncă din Germania. Fetiţa ar fi fost atinsă în zonele intime de către bărbat, ca mai apoi acesta să se masturbeze. Anchetatorii mai spun că urmărea ca în cazul în care era prins să poată nega că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minora.(Maximilian Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pestă porcină într-o colonie a Vulcanului

Mai mulţi porci au murit iar analizele prelevate au arătat că este vorba de pesta porcină. Autorităţile s-au mobilizat, luni...

Labradorul Kara de la pompieri a trecut testul internaţional pentru câinii salvatori

Căpitanul Anca Firidon şi labradorul Kara (foto)alături de voluntarii Asociaţiei Câini de Salvare Transilvania au participat la examenul internaţional pentru...

Gura lumii, 28.08.2019

Vorbesc cârcotaşii prin târg că se anunţă transferuri spectaculoase în perioada următoare pe scena politică locală.

Închide